INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


СПЕЦИАЛНИ ПРОЦЕДУРИ
СПЕЦИАЛНИ ПРОЦЕДУРИ - EMMEDICIOTTO - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


2 click

СПЕЦИАЛНИ ПРОЦЕДУРИ
EMMEDICIOTTO - Обработки - грижа за косата


ХИДРАТИРАЩА МАСКА EXTRA 15 ултра хидратиращ маска
15 EXTRA ХИДРАТИРАЩА МАСКА е предназначена да даде петнадесетминута капак уелнес дава гъвкавост и хидратация на косата. Неговата специално аромат пъпеш, увит в чувство на необикновено физическо и психическо благосъстояние, създавайки момент на спокойствие.
метод за използване : 15 EXTRA ХИДРАТИРАЩА МАСКА трябва да се прилагат върху косата се измива и да се съхраняват на място в продължение на 15 минути. Позволява три различни техники за възстановяване. : Мека, с помощта на гореща кърпа, РЕДОВНИ с помощта на плаката и фолиото, силни, с помощта на плаката и фолиото, съгласно метода Emmediciotto
пакет :. туба от 250 мл и 1000 мл бутилка

09 OLD SOLUTION
Код на релаксация за уморена и стресирана коса
Повторно оценяване на стари преживявания, Emmediciotto предлага метод и жест подходящо за нашите времена. Използвайте екстракти от естествени материали, които подготвя косата за съвременния живот.
09 OLD SOLUTION е крем, направен от естествени вещества, лишени от химически агресивни : резултатът е изключително сладък, с голяма сила на реконструкция. От момента на първото прилагане косата ще изглежда по-ярка и еластична, така че те изглеждат по-дълго.
метод за използване : 09 OLD разтвор се разпределя по цялата дължина на косата, за да възстанови структурата, след това да го прилагат всяка седмица можете да получите прекрасна постижение. Идеален за изчакване :. Прилагайте крема го покрийте с шапка за душ и го оставете за 20 минути под източник на топлина
пакет :. 150 мл тръба

20 ЗА ЛЕЧЕНИЕ скалп
маска за кожата - преди и след цвят
20 ЗА ЛЕЧЕНИЕ скалп е важно маска на кожата. Това е спрей, който образува невидим филм върху кожата и предпазва скалпа от дразнене което го прави свежа и хидратирана, идеален преди и след цвят. 20 ЗА ЛЕЧЕНИЕ скалп насърчава баланса на техническата работа и възстановява естествения баланс.
метод за използване : преди лечението (цвят, постоянен, и т.н...) спрей внимателно, за да се предпази кожата от дразнене и след лечението да се прилага за измита коса и се оставя за 5 минути, за да се успокои дразнене и рехидратира кожата.
пакет :. стъклена бутилка от 100 мл

Related

SUN CARE - EMMEDICIOTTO
13 LINE HEALING EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO
STEM - C - EMMEDICIOTTO

X

privacy