INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ÈQUILUX
ÈQUILUX - ELEGY - Обработки - грижа за косата

ÈQUILUX
ELEGY - Обработки - грижа за косата


с висока концентрация на ботанически екстракти

ÈQUILUX съдържа най-висока концентрация на ботанически екстракти, които Elegy някога е родила. Той винаги е искал да получите най-доброто от продукти и само след задълбочено изследване, че е възможно наистина да се възползват от изобилието от природни екстракти толкова определят лукс.

PRIME
Това е фито - композитен за дълбоко почистване и повърхността на дермата. Максимизиране на резултата от лечението след действието на активиране дълбоко шампоан и лечения. Особено подходящ в присъствието на себорея, хиперхидроза, пърхот и есен.
инструкции за употреба :. прилага от 5 до 10 мл на дермата, разпространява равномерно и масажирайте добре, изчакайте PRIME действа в продължение на най -малко 3 минути и след това продължете с желаното лечение
пакет :. 150 милилитрова стъклена

TEA ENERGY
поливалентна, регенериращо, пречистване
За всички типове коса, подходящ за ежедневна употреба. Той помага за прочистване на косата и скалпа на примеси, подобряване на яркостта и силата на звука, като свежест и жизненост на кожата на главата. Формулиран с висока концентрация на ботанически екстракти от масло от чаено дърво, масло от жожоба, алое вера и мента.
инструкции за употреба : Нанесете малко количество, да се увеличи това е необходимо. Масажирайте нежно, оставете в продължение на две минути и изплакнете. Повторете този процес.
пакет : бутилки от 50, 250, 1000 мл и еко - опаковки от 5 L.

Измийте ВНИМАТЕЛНО
нежно почистване, успокояващ, пречистване
Подходящ за чувствителна кожа и тази на децата си. Подходящ за ежедневна употреба, той помага за почистване на косата и скалпа на примеси, повишаване на яркост и естественост. Уважавайте скалпа пресъздаване на оптимално състояние за естествен растеж на косата. Продукт с по- висока концентрация на ботанически екстракти от млечен протеин и Алое Barbadensins.
инструкции за употреба : Нанесете малко количество от продукта, масажирайте нежно, оставете в продължение на две минути и след това изплакнете. Повторете.
пакет : бутилки от 50, 250, 1000 мл и еко - опаковки от 5 L.

боровинка -UP
с екстракт от боровинка, хидролизиран колаген и алое barbadensins
Подходящ за чувствителна кожа като тази на децата, подходящи за ежедневна употреба, допринесе, заедно с други продукти в линията, получаване на Хидратиращ ефект и регенериращо внимателно почистване на кожата на главата, без да го атакува.
инструкции за употреба : Нанесете малко количество от продукта, масажирайте нежно, оставете в продължение на две минути и след това изплакнете. Повторете.
пакет : бутилки от 50, 250, 1000 мл и еко - опаковки от 5 L.

SILK ТЕРАПИЯ
поливалентна, климатик, защитни
Показани да даде обем, блясък и тялото. Високо ниво на защита от ултравиолетовите лъчи, сешоар и плочи.
Подходящ за ежедневна употреба, посочено приятен слаба коса се дължи на действие оксидант смог. Добре е за всички типове коса, неговото действие се основава на високата концентрация на ботанически екстракти и копринени протеини в допълнение към KRC (Жалби Keratin Complex).
Инструкция за употреба : Нанесете равномерно през косата си, ако е необходимо с изпаряването. Когато се препоръчва стъблото, показващ по-голяма осведоменост за разресване и напръскайте няколко пъти. Не изплаквайте. След това преминете към следващите услугите или да гънката с подходящи стилизиращи продукти.
пакет : спрей бутилки от 50 и 125 мл, еко -Pack от 5 L.

МАКХЕНРИ
МАКХЕНРИ CONDITIONER е интензивно лечение на хидратация и ребалансиране на връзките, които го съставляват. Богато разнообразие на растителни екстракти и засилено с KRC (Жалби Keratin Complex), е предназначена за увеличаване отстъпчивост и блясък на косата.
Инструкция за употреба : Нанесете равномерно по цялата дължина, изобилстващи, където присъствието на порьозност е по-голяма. Скоростта на затвора може да варира от 5 до 15 минути, в зависимост от интензивността на приятен резултат.
пакет : бутилки от 50, 250, 1000 мл и еко - опаковки от 5 L.

X

privacy