INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLORDESIGN : HAIRDESIGN - COLOR DESIGN - Обработки - грижа за косата

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLOR DESIGN - Обработки - грижа за косата


РЕКОНСТРУКЦИЯ

• LINE РЕКОНСТРУКЦИЯ
Ceramide A2 и Кератин
Осигурява изтощена коса и чуплива добавка на амино Структурно състояние да възстанови естествената им структура, подмяна на загубени поради технически процедури интензивни съставки. Комбинираният продуктова линия ви позволява да получите видими резултати от първото заявление.

ШАМПОАН РЕКОНСТРУКЦИЯ
Специфичните активни съставки на този продукт, кератин и Ceramide A2, предоставят нови структурни аминокиселини на косата, което ги прави незабавно мека, блестяща и лесна за разресване.
кутия: 300 мл бутилка.

РЕКОНСТРУКЦИЯ МАСКА
Това е най-активният продуктовата линия, обогатена с кератин и Ceramide A2. В допълнение към възстановяването на повредени или отслабена коса, прави пръчката много структурни аминокиселини и упражнява силно овлажняващо и успокояващо както на косата и скалпа. В края на лечението, косата ще бъде мека и копринена.
кутия:. маркуч 200 и 500 мл буркан

OIL РЕКОНСТРУКЦИЯ
Това е типичния носител на активни съставки, restituitivi и омекотители. Тя защитава както и двете косата на скалпа, косата носи много висока защита на слънчеви бани и солариум, поставете защитното действие на скалпа технически обработки, като оцветяване и постоянен. Great разпластяването, добавен към реконструкция Кремът засилва защитата и възстановяването на косата.
кутия: 10 мл флакон в опаковка от 12 бр. и 300 мл бутилка.

MOUSSE BRAN подхранващо и MOISTURIZING
С високото си съдържание на естествен протеин, трици, хидратира и ревитализира третира косата. Тя може да се добавя към сместа за боядисване или постоянно, за да се предпази косата си и да я направи мека и еластична, а на преработвателите. Тя е формулирана да рехидратира и разплетете косата, работи като отпуск в балсам предпазва косата с неговите протеини.
кутия: 250 мл бутилка .

X

privacy