INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLORDESIGN : HAIRDESIGN - COLOR DESIGN - Обработки - грижа за косата

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLOR DESIGN - Обработки - грижа за косата


FALL

линия на лечение COLORDESIGN / HAIRDESIGN се състои от набор от продукти за коса, внимателно формулиран със сурови материали с отлично качество, обогатена с Ceramide A2 за предотвратяване, облекчаване и премахване на най-често срещаните несъвършенствата на косата. Всеки продукт е деликатно ароматизирана и елегантно опаковани :. Шампоани в съвременните докоснаха контейнерите алуминизирана PE, флаконите в елегантния ast uccio прозрачна, пълна с латекс биберон за прилагането

• FALL LINE ПОМОЩ НА
В ПОМОЩ SHAMPOO ANTI
Ceramide A2 и Кератин
Ефективно и нежен продукт, подходящ за всички типове коса. Точната формула, богата на активни съставки и деликатен, което го прави подходящ за честа употреба. Неговото действие васкуларизацията е особено ефективен при предотвратяване на загуба на коса и помага за нормализиране на физиологичното баланс на кожата и по този начин съживяване на косата и скалпа.
пакет :. 300 мл бутилка

• FALL ЛЕЧЕНИЕ В ПОМОЩ
Серамид
Загубата на коса може да бъде временна или хронична. Първият случай, главно поради метаболитни или други физически проблеми, като например прекомерно използване на четки, чинии, сешоари или химикали, във втория случай, че е главно наследствени проблеми, които измъчват 50% от мъжкото население. Използването на адювантна терапия с керамид, благодарение на свойствата на активните съставки и носител възстановява, ревитализиращи лечение, борбата с последиците от падане преходно и смекчаващи тези на хронично състояние.
Инструкция за използване след старателно измиване на косата с шампоан ANTI В ПОМОЩ COLORDESIGN, и потупване с влажна коса, разпространявате съдържанието на един флакон адювант директно върху кожата : направите лек масаж, оставете за няколко минути и продължете с изсушаване.
пакет : 10 мл флакон в опаковка от 12 бр.

X

privacy