INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


МОЗЪК НА BAMBOO
МОЗЪК НА BAMBOO - ALFAPARF - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


2 click

МОЗЪК НА BAMBOO
ALFAPARF - Обработки - грижа за косата


MIDOLLO DI BAMBOO

реконструкция лечение за изтощена коса, повредена и отслабена
Лечението може да поправи щетите до вътрешната структура на косъма, за да се възстанови сцеплението между кутикулата и кортекса и възстановяване на целостта на повърхността.

ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ ШАМПОАН
Ефективно почистване обогатен с ценни съставки rimineralizzati да се улесни процесът на преструктуриране на косъма.
Бутилки от 250 и 1000 мл.

презареждане МАСКА
Преструктуриране лечение за ремонт и укрепване на повредена коса, повредена и отслабена. Био - възстановително действие на бамбук мозък The стимулира регенерацията на глобалната структура. Tube от 250 мл и 1000 мл буркан.

ПОДНОВЯВАНЕ ЛОСИОН
Лечение на еднократна доза без изплакване за ремонт и укрепване на косата чуплива, изключително повредена и отслабена. A богат коктейл от елементи контролирано освобождаване следа. Използва постепенно Ви позволява да намерите 100% на здравето и красотата на естествената коса. Флаконите от 13 мл в кутия с 6 бр.

DAILY REPAIR
Лечение спрей No- изплакване за изключително повредена и чуплива коса. Преструктуриране миг да финализира процеса на възстановяване чрез запечатване на кутикулата и осигуряване на ефективна защитна бариера. Козметични средства, дават отлична разпластяването, хидратация и блясък. 125 мл бутилка.

обгаряне SERUM
Professional лечение на дълбока реконструкция на изключително повредена и отслабена коса. Thermo - активна формулировка, за да поправи най-дълбоката щетите, пресъздаване на вътрешния материал на косъма. Флаконите от 13 мл в кутия с 6 бр.

PRO КОНЦЕНТРАТ
Лечението се фокусира шок за световната реконструкцията на простотата, която повредена и отслабена коса. Пресъздайте вътрешния въпроса за възстановяване на косата здравина, жизненост и гъвкавост. Pot от 500 гр.

Related

Ленени семена DIAMOND CARE - ALFAPARF
Ленени семена DIAMOND - ALFAPARF
ACTIVE HAIR POWER - ALFAPARF
NUTRISEDUCTION - ALFAPARF
Thermae SPA - ALFAPARF
СКЪПОЦЕННИ ПРИРОДА - ALFAPARF
ЛЕНЕНОТО СКАЛПА ГРИЖИ - ALFAPARF
KIT MYMINIS БЛОНДИНКА ЛЮБОВНИЦИ - ALFAPARF

X

privacy