INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


Фризьорски ножици
Фризьорски ножици - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Ножици за коса

Фризьорски ножици
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - Ножици за коса


Ножиците са основен работен инструмент за стилист фризьор, така че не се получи нищо, дори не на заем, колега или служители.
Гордостта на статиите разгледани CO.IN., е SHEAR JEWELRY метеорит, само за материалите, с които тя е изградена въз основа на метеорит бар, което го прави доживотна гаранция : ви могат да се изострят ножове без компромис износване и поддържане отколешни им тел.
Също така уникална в своята форма, за изучаване на баланс и ергономичност за ползване, за довършителни работи в дамаската.
Нейната уникалност го превръща в обект пожелах от професионалисти и колекционери прави, и то един изключителен и престижни награди в международни конкурси прави.

МАТЕРИАЛ
Първоначалната идея беше да се създаде уникален, почти магическа, която комбинира една съществена стойност към също толкова важно символично значение, като например гол, след това мислех само за трима художници в света, които ще се окажат достойни за тази награда. По този начин, срязване JEWELRY метеорит на проведено в три части, в които, благодарение на умението на майсторите фалшификаторите италиански, дамаска стомана присъединиха към въпроса идва от небето. Предмети с корени далеч назад във времето, със същия материал, както ковани мечове на древните рицари, обекти с дълбоки корени в пространството, за да прегърне, защото металното фолио е метеорит.

ДАМАСК DESIGN
Конят беше меча си и му ковачница е бавен процес и вълшебно.
В далечен Дамаск, по време на кръстоносците и турнири, дългата традиция на майстори оръжейници ражда обекти на огромна стойност : те са построени в Дамаск стомана
.Легендата разказва, че един меч, направен от дамаска стомана може да намали скалата, да се навива около един мъж и изправен гръб, без изобщо да губи режещия ръб.
Материал, който помири гъвкавост и издръжливост поради различното усвояване на въглерод, основно концентриран в края на меча, запазвайки неговото централно ядро сравнително мека.
За дълго време, тъй като 1300, не е имало новини от този процес, така че да можем оплакваха загубата му, но погрешно.

LOCK BOX TOP Hairstylists
В най-добрия случай, предназначени специално за три парчета от НОЖИЦА JEWELRY метеорит. Един алуминиев блок, за да се настанят в своята куха лазерна седалка тези изключителни предмети.
Разрезът Топ Hairstylists, на двете страни на кутията, на дъното на блока и горната част на капака, той повишава гланц / сатен на материала, в който се прави.

X

privacy