INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


GLAMOUR ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ
GLAMOUR ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ - CADIVEAU - Изправяне на коса

GLAMOUR ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ
CADIVEAU - Изправяне на коса


Екологична четка - за права коса до 3 месеца

Free на токсични вещества, притежава нови технологии захарна тръстика цистеина ®, активна съставка, извлечена от захарна тръстика и цистеин, се засилва от microparticole Ruby, който донесе блясък. GLAMOUR ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ актове в кожичките на косата правят повърхността на косъма по- гладка и униформа. От първото му прилагане, косата става по- къдрава и повече нахранени. За да се постигне 100% гладко, ние препоръчваме две приложения (след седем дни). GLAMOUR преструктуриране може да се прилага за всички типове коса, включително химически третирани или повреден.

Продължителността на лечението може да бъде до 3 месеца в зависимост от структурата на косъма и поддръжката. Линията се състои от :

- PRE ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ ШАМПОАН
Отваря епидермиса, премахва нечистотиите и подготвя косата за лечение.
кутия:. 980 мл бутилка с дозатор
- Преструктуриране RUBY
Възстановява косата прави я мека, блестяща и гладка.
кутия:. 980 мл бутилка с дозатор
- Незабавно Rebuilder
Финализиране на реконструкцията и разширението във времето на последиците от лечението.
кутия: флакони от 15 мл.

начин на употреба: измийте косата с PRE ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ ШАМПОАН два пъти, изсушете косата си със сешоар до около 50 %, 60 %. Разделете косата на 6 части, с помощта на гребен и четка нанесете ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ RUBY започне с една от нишките на задната част на главата. Повторете този процес за всички направления. Изсушете косата си със сешоар и след това с табела, кичур по кичур. За светла коса, избелени и багрени харчат 10-15 пъти на плочката, за да заключите до максимална температура от 180 ° C, устойчиви на естествена коса и премине на плоча върху отделните направления от 7 до 12 пъти при максимална температура от 210 ° C. Изплакнете, измийте косата си с шампоан RUBY, изплакнете отново. Незабавно Rebuilder Нанесете, оставете за 5 минути и изплакнете отново. Подсушите косата си и ги оформи като искате Предлага се на Home Care Kit : комплект за използване у дома, за да удължи живота на лечението, повишаване на яркостта на косата и премахване на къдриците.

Home Care Kit се състои от мини размери :
- RUBY в ШАМПОАН 250 мл бутилка
- RUBY CONDITIONER в 250 мл
- ОТПУСК ПО RUBY в 250 мл

Related

X

privacy