INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


АРГАН & MACADAMIA МАСЛО
АРГАН & MACADAMIA МАСЛО - BIACRE' - Естетика

Rate this product:


0 click

АРГАН & MACADAMIA МАСЛО
BIACRE' - Естетика


ТЯЛОТО ТЯЛОТО ЕСЕНЦИЯ
тялото масло спрей

Естествени арганово масло, Macadamias, ленено семе, бадеми и витамин Е, с антиоксидант власт могат да брояч свободни радикали, произведени от UV-лъчения и други фактори на околната среда. Също така подходящ за суха кожа или тен кожата, оставя кожата хидратирана и мека, с топло и обгръща ухание.
указания за употреба: след душ или след къпане кожата все още влажни, масажиране бавно и плавно над тялото и я оставяйте да изсъхне естествено. Също така може да се използва на суха кожа.
опаковка: бутилка от 100 ml.

КРЕМ ЗА ТЯЛО
течности тяло крем

Нормална към суха кожа лосион, богата на естествени активни вещества, меки и лесно да се разпространява. Бори сухота докато защитата на кожата от изсушаване. Синергията между какаово масло, масло от шеа, Арган, арганово масло, макадамия и сладките бадемови масла оставя подхранване на кожата, еластичност, мекота и хидратация. Употребявани ежедневно прави кожата гладка, мека и еластична.
указания за употреба: масаж в тялото, докато тя е напълно погълната. Това не е мазна.
опаковка: 200 мл бутилки с 100 и опаковка.

ТЯЛОТО МАСЛО
масло за тяло

Масло, богати на натурални активни съставки, фин и приятен за разпространение. Посочени като естествена храна за много суха кожа се нуждае от интензивно хранене, влага и защита. Активни съставки, какаово масло, масло от шеа и Арган, арганово масло, Macadamia масло, сладък бадем и витамин Е оставя кожата, гладка, мека, еластична, хидратирана и защитен от свободните радикали.
указания за употреба: масаж в тялото, докато тя е напълно погълната. Идеален след банята и след излагане на слънце. Това не е мазна.
опаковка: 250 мл буркан.

Related

X

privacy