INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ЛУКСОЗНИ haircolor
ЛУКСОЗНИ haircolor - GREEN LIGHT - Белина косата

Rate this product:


2 click

ЛУКСОЗНИ haircolor
GREEN LIGHT - Белина косата


ЛУКСОЗНИ HAIRCOLOR

хлорната вар COMPACT NO АМОНЯК :
/>Амоняк без белина Пудра компактна ви позволява да имате жилки цвят, леки удари и силно обезцветяване, нежно работи върху естествения пигмент на косъма.
Той е с приятен аромат на рози, което я прави мека и приятна време на нанасяне (както за фризьор за клиентите). Освен това, продуктът остава дебел, така че да остави косата хидратирана по време на приложение. Съдържа материал, който не променя структурата на косъма, което прави значително освежаване. Обезцветяването се осъществява посредством присъствието на калиев сулфат и натриев персулфат.
метод на употреба : всеки 30 грама избелване прах компактен, се смесват 60 мл мляко окислител на 10, 20, 30 или 40 обема в пластмасова купа в зависимост от желания ефект на избелване. Разклаща се добре, а след това с помощта на четка нанесете сместа върху ключалките за decolorarle.
Приблизително време за приложение: В зависимост от обема на мляко оксидант се използва :. 10 до 15 минути за средно обезцветяване, 15 до 30 минути или по- силни избелващи ивици
кутия: чанта от 500 гр

Related