INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


PERFECTA BLEACH ПРАХ COMPACT 1.2
PERFECTA BLEACH ПРАХ COMPACT 1.2 - FAIPA - Белина косата

Rate this product:


1 click

PERFECTA BLEACH ПРАХ COMPACT 1.2
FAIPA - Белина косата


обезцветяване на прах компактен без амоняк

01 СПЕЦИАЛНО ЗА ивици
Особено подходящо за избелващи суми, средни стойности, прочетете, balayages, ивици и ецване. Тя спазва и чуплива коса. Подробностите, които се съдържат в сините пигменти фино атомизирани прахове, в качеството на оптични избелители, играе ефективна анти жълто. Получената смес е кремообразна, не хрема, а не суха по време на полагане и монтаж. Лесен за използване и подготовка, е безопасно в резултата за неговото избелване мощност мащабируема.
Инструкция за да го използвате се препоръчва за употреба с оксиданти професионален PERFECTA CREME DEVELOPER, специално проектиран и на разположение в 10, 20, 30 и 40 тома.
кутия: 500гр буркан

02 SILK ПРАХ
За избелване на средна, силна и balayages, ивици и ецване. По-специално неговата формулировка е прахът от коприна, която дава ефект климатик и защитно, правейки я мека и блестяща коса още по- крехък. Получената смес е кремообразна, не хрема, а не суха по време на полагане и монтаж. Лесен за използване и да доведе в препарата е безопасно за неговото избелване мощност мащабируема.
Инструкция за да го използвате се препоръчва за употреба с оксиданти професионален PERFECTA CREME DEVELOPER, специално проектиран и на разположение в 10, 20,30 и 40 тома.
кутия: 500гр буркан

Related

X