INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


BLUE DECO POWDER - WHITE DECO ПРАХ
BLUE DECO POWDER - WHITE DECO ПРАХ - EXTREMO - Белина косата

Rate this product:


2 click

BLUE DECO POWDER - WHITE DECO ПРАХ
EXTREMO - Белина косата


красота прическа

DECO ПРАХ BLUE е избелващ прах синьо компактен засилено действието за постигане на перфектна руса с максимално осветление. Тя работи с максимална безопасност и гъвкавост. Идеален за избелване на бързи и мощни до 7 цвята за физическо или боядисана коса. Формула Ultra - компактен, той не създава ефект на прах по време на подготовката и да се избегне вдишване на прахови частици във въздуха. Съдържа хидратиращи активни съставки, които запазват здравето на косата. Формулата за сини пигменти с анти - жълто действие го прави особено подходящ за техниките на ивици или акценти във въздуха или защитени (фолио).

DECO бял прах е избелващ прах формулирането на бял прах с тежката си енергонезависима, изпълнен с висококачествени съставки и пигменти на синьо -виолетов, добиви отлично избелване с всяка техника (ивици, обезцветяване, слънчево изгаряне, и т.н.). максимално зачитане на косата, предотвратяване на промените в цвета оранжево- жълт цвят.

начин на употреба: , подходящи ръкавици, продължете към сместа в добре проветриво място, изсипва се в неметална купа и добавете необходимата доза в малки дози окислителния емулсия, докато не получите консистенция желания. Разбърква се добре с окислителя до 10.20.30 или 40 об със съотношение на смесване 1:2
кутия: буркани от 500 гр. .

X

privacy