INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR.IT - хлорната вар
COLOR.IT - хлорната вар - ALDO FORTE - Белина косата

COLOR.IT - хлорната вар
ALDO FORTE - Белина косата


ЛАЗУРЕН SCENTED

Формулиран с тежък прах, толкова летливи, тя е богата на внимателно подбрани съставки. Зачита структурата на косъма decolorandolo оптимално.
Препоръчва се за всички техники : Черти, подчертава, осветление, специални ефекти и decolorizzazioni. Благодарение на съдържанието на синьо -виолетов пигмент, избягват тонизиране към жълто - оранжево и дава повече светлина избелване. Смесени с оксидиращи Emulsion Cream COLOR.IT до 20-30-40 обеми, създава мек крем лесно да се прилагат.
начин на употреба: смесване в неметален контейнер, 50гр. (1/2 лъжица ) на хлорната вар COLOR.IT с 100 мл ( 1 лъжичка ) за оксидиране Emulsion Cream COLOR.IT.
Скоростите на затвора индикативна (20 до 45 минути. ) Варира в зависимост от белина тонове ( от 2 до 7 ), както и в зависимост от обема на използваната емулсия ( Vol 20-30-40 ). Препоръчваме проверка на осветлението по време на времето на експозиция, по отношение на желания ефект, в долната част на заявлението, при условията на косата и температурата на околната среда.
кутия: кутия от 500 гр. или сашета в наказателното поле.

X

privacy