.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


KERATIN popravilo sistema
KERATIN popravilo sistema - EGOWORLD - Za ravnanje las

Rate this product:


0 click

KERATIN popravilo sistema
EGOWORLD - Za ravnanje las


Glajenje - Restorative - Frizz

KERATIN Repair System jeedinstven zdravljenje za obnovo las vlaken. Zahvaljujoč visoki vsebnosti naravnega keratina,lasje postanejo bolj disciplinirani, mehke in sijoče, enostavno glavnik in razstrelili suha, zmanjšati do 90% nakodranost in zvijajo naravne lase.
Na obdelane lase, kodrasti, kodrasta ali s pretiranim izpostavljanjem elementov poškodovan keratin prinašajo tudi obseg in telo, ki daje vitalnost. Zmanjšanje nakodranost in kodre, so za prestrukturiranje in klimatskih vlakna las obdelano z izravnalnega ukrepa za regeneracijo keratina, ki jo aktivira toplota plošče. Barva las ne upošteva spremembe barve ali pa bo prišlo do razbarvanje, ampak bolj dolgotrajna barvilo v smislu svetlosti in riflessatura. V tem primeru lahko zdravljenje takoj po obarvanju ali razbarvanje. Po obdelavi jesprejemni sproščeno prisoten, tudi če ne popolnoma gladka. Za skupno in odlično zdravljenje likanje je mogoče varno ponoviti za vedno ohraniti najboljše pogoje za las.
KERATIN odpravljanje sistemskih bo trajal 2/3 mesece, v vsem tem obdobju, česanje in čas sušenja bo zasedel polovico časa.
paket :. šampon in maska ​​steklenica 100 ml seruma steklenici, ki vsebuje 140 ml

Related