.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


EXENCE Aromaterapija - eterična olja
EXENCE Aromaterapija - eterična olja - REVIVRE - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

EXENCE Aromaterapija - eterična olja
REVIVRE - Tretmaji - nega las


sinergije narave čistih esenc cvetov in rastlin

iz narave in

prijavljen Revivre rodil EXENCE Aromaterapija z novo linijo profesionalnih izdelkov za reševanje teh madežev lasišča. Naravni pripravki, ustvarjeni z nego in dermatološko testirana. Laboratoriji za raziskave in razvoj Revivre so vedno previdni pri ustvarjanju učinkovitih pripravkov in prijetna za uporabo, v resnici EXENCE Aromaterapija zdravljenja izkoriščajo številne lastnosti eteričnih olj z odstranjevanjem madežev in vas vodi skozi čutne poti spokojnosti in notranjega miru.

eterična olja in REVIVRE
Eterična olja somalo zaklad narave. Proizvajajo jih v zelo nizkih koncentracijah in sopravi koncentrat podlagi. Vsaka mešanica eteričnih olj Revivre je bila ustvarjena, da bi najboljše rezultate pri zdravljenju lasišča, ki vzbuja prijetne senzorične občutke. Vitamini, naravni izvlečki in elementi v sledovih, so druge ključne sestavine črte Exence. Danes površinsko aktivne snovi so še bolj občutljiva. V šamponu so eterična olja mikrokapsulirali v novem tensiattivi, jih ohranjati in jih dati na razpolago le v času prijave v kožo. EXENCE Aromaterapija :serija celovitih tretmajev, ki ponujajo prilagojene rešitve glede na specifikacije zahtev las razdeljene v pet različnih programov.

DETOX PROGRAM EXENCE Aromatherpy
Zdravljenje neskončno sladkost, ki globoko očisti lasišče in nazaj v stanju optimalno ravnotežje. Zelo učinkovit ukrep, ki vam omogoča, da okrepi učinek drugih posebnih programov EXENCE aromaterapijo.

SYNERGY DETOPLUS
Precious koncentrat eteričnih olj z ukrepi čiščenje. Učinkovito odstrani vse nečistoče, ki upočasni normalnega delovanja lasnih mešičkov od lasišča. Visoka koncentracija esenc omogočanajprimernejše orodje v primeru hitrega izpadanje las, slabo mobilnost in preobčutljivost na lasišču.

DETOPLUS 1
Dragoceno sinergijo eteričnih olj, ki globoko očisti lasišče. To sprošča in obnavlja elastičnost kože, spodbuja mikrocirkulacijo. Učinkovito preprečujeslabitev korena, ki podaljšuje fazo rasti las.

Å¡ampon DETOPLUS
Nežen šampon, SLES prost, namenjen za globoko očisti lasišče. Dragoceno sinergijo eteričnih olj in naravnih sestavin, vsebuje jamstvo microdispersed akcijo čiščenja in prehranjevanja žarnice las učinkovito preprečevalo, da bi bil vzrok.

DETOPLUS 2
Dragoceno sinergijo eteričnih olj, ki globoko očisti lasišče. To sprošča in obnavlja elastičnost kože, spodbuja mikrocirkulacijo hranil. Učinkovito preprečujeslabitev korena, ki podaljšuje fazo rasti las.

Related

HIGH PREMIUM STRUCTA - REVIVRE
STRUCTA HIGH PREMIUM : AKCIJA MULTIFUNCTION - REVIVRE
EXENCE Aromaterapija - občutljiva koža - REVIVRE
EXENCE Aromaterapija - Balancing - REVIVRE
PROGRAM Prhljaj Aromaterapija - REVIVRE
Osveževanja urnika VLAŽILNA EXENCE - REVIVRE
Hranilo PROGRAM Aromaterapija - REVIVRE
EXENCE SPA AROMATERAPIJO - REVIVRE
ALTASTRUCTA NEGO LAS ZDRAVLJENJA - REVIVRE
ALTASTRUCTA NEGO LAS ZDRAVLJENJA - REVIVRE