.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


Dolžine vodov NYCECARE
Dolžine vodov NYCECARE - NYCE - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

Dolžine vodov NYCECARE
NYCE - Tretmaji - nega las


LINEA NYCECARE dolžine

Soul: Volumizing tretmaji za fine dlake
SOUL Å¡ampon
Njegova formulacija, ki temelji na naravnih površinsko aktivne snovi, občutljivih, nežno očisti lasišče in lase, ki zagotavlja intenzivno doživetje dobrega počutja. Gume Rhizobian, naravni sladkor inmorje Satin, daje lase za hidracijo, telesa in volumen.
Container : 250 ml steklenička.

SOUL TERAPIJA
Ker jeprva aplikacija omogoča, da fine dlake, suhe in uporniške silenovih in intenzivno. Marine Collagen obnavlja strukturo, zaradi česar las svetlobo in čist.
Container : 150 ml steklenička.

INTENZIVNO : vlažilna nega za suhe lase
INTENZIVNI Å AMPON
S svojimi blagimi tenzidi nežno čisti, neguje suhe lase in obnavljanje naravno vlažnost. Mešanica olj bombaž in riž daje elastičnost in sijaj. Mira regenerira in proteini svile nežno prestrukturiral lase.
Paket :. 250 ml in 1000

Intenzivna terapija -intenzivna vlažilna nega
Vrača naravno vlažnost na suhe lase in elastičnost. Na morje Satin in proteini svile nežno navlažijo in temeljito prestrukturirati zaradi las na mešanico olja bogata vlage zredijo, telo, sijaj in mehkobo.
Paket :. 150 ml in 1000

INTENZIVNO MULTICARE - Multifunkcijski maska ​​
Hidrirati telo in lase in nežno odstranjuje ličila kožo obraza. Sea Satin temelji formula, riž olje, bombaž olje in proteini svile globoko vlaži lase in kožo, kar svetlost, elastičnost in izjemen svilnat učinek.
Paket :. 150 ml

SENSUAL : barva zdravljenja kozmetični vzdrževanje
SENSUAL Å¡ampon
Z nežnimi naravnimi površinsko aktivne snovi, nežno očisti kožo in barvo las in ohranja pri življenju v daljšem časovnem obdobju, ki varuje lase od agresivnega delovanja zunanjih dejavnikov. Morje Satin in ekstrakt propolisa dati glasnost, hrano in moč.
Paket :. 250 ml in 1000

SENSUAL TERAPIJA - intenzivna nega
Morje Satin in edinstvena mešanica dragocenih olj ščiti lase pred staranjem in zaradi delovanja UV-žarki,prestrukturirati od korenin do konic in da je izredno elastičen, sijoči in svilnati.
Paket :. 150 ml in 1000

Related

Line Color - NYCE
LINE EVITA - NYCE
LINE HAIRSILK - NYCE
LINE ZDRAVLJENJE VLAŽILNA NYCECARE - NYCE