.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


NUTRY : suhe lase
NUTRY : suhe lase - NAPURA - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

NUTRY : suhe lase
NAPURA - Tretmaji - nega las


NUTRY : CAPELLI SECCHI

Ekskluzivna

zdravljenje zasnovan tako, da popolnoma nepoškodovano in funkcionalno keratina strukturo las, zahvaljujočidealno hranilno in vlažilno manjka v laseh krhke, dolgočasno in suha.

M | 8 NUTRY
microproteins
Protein koncentrat namenjen krepitvi lasna vlakna, izboljšanje kakovosti zahvaljujoč neposredni in dolgotrajni hidracijo. Proteini Cashmere vključiti v keratin las izboljšanje odpornosti mehkobo. Ekstrakt Water Lily krepi in ščiti notranjo vlago las. Tedensko uporabo.
Pakiranje: 30 ml plastenka v Å¡katli 5 kos.

S | 8 NUTRY
Å¡ampon
Poseben šampon za suhe lase, ki jih je močan vlažilno - hranljiva. Beljakovine Cashmere vključiti neposredno v lasna vlakna, obnavljanje optimalne vlažnost in odhodu lase svilnato in izredno poslušen. Hkrati ekstrakte protein pšeničnega in mandljeve okrepitev in neguje lase, jih vlaži za dolgo časa zaradi tvorbe tulca lahek in trpežen. Narejen je iz ultra- mehkih naravnih površinsko aktivnih SLS svobodnih, lasje, po šamponiranju, so obsežni, mehka in sijoča ​​. Tedensko uporabo.
Embalaža :. steklenice 200 in 1000 ml

C | 8 NUTRY SMETANA CONDITIONER
naprava krema
Hranilna krema za lepoto las iz intenzivnega delovanja vlažilni, posebej za zdravljenjestebla krhka in suha. Kašmir Beljakovine, pšenico in Almond neguje lasna vlakna, medtem ko izvlečki Altea in Lily vrne energijo za lase in globoko hidracijo. Olja za izredne sijaj in svileni. Edinstven in temeljna gesta, ki revitalizira, vlaži in izboljšuje teksturo las brez tehtanja navzdol, obnavljanje svoje prvotne poslušnost in telo. Uporaba tedenski
Container :. 200 ml tuba 750 ml steklenička

Related

BOX HOME PROGRAM - NAPURA
ACTIVE : PROTI PRHLJAJU - NAPURA
Anagen : DOPLAČILO ZA RAST - NAPURA
BARVA: TREATED HAIR - NAPURA
ENERGIJA : Pomoč FALL - NAPURA
PH : BIVALENTE srčkan in dolžin - NAPURA
PRIME : PREPREČEVANJE IN VZDRŽEVANJE - NAPURA
Očisti : lasišča Cleansing - NAPURA
RIKEIR : KERA - Obnova - NAPURA
S | 6 ACTIVE - NAPURA