.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


Anagen : DOPLAČILO ZA RAST
Anagen : DOPLAČILO ZA RAST - NAPURA - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

Anagen : DOPLAČILO ZA RAST
NAPURA - Tretmaji - nega las


Anagen : INTEGRATORE DI CRESCITA

ekskluzivna nega

posebej zasnovan za integracijo življenjski cikel lasu. Območje je oblikovan s posebnim rastnega faktorja :.Bifigen Redox ®, ki ga je razvil Napura spodbuditi in povečati aktivnost lasnih mešičkov

S | 0 anagen
Å¡ampon
Specifična šampon nežno očisti in podaljša anagen fazo rasti dlak. Skozi njegovo zdravljenje z vitaminom H, superoksid dismutazo (SOD), specifična rastlinski izvlečki, kot so sladki koren, zeleni čaj in Saw Palmetto, krepi lase, oživljanju in jih varuje pred učinkovinami, ki zavirajo rast. Površinsko aktivnih snovi v formulaciji so zelo občutljiva in SLS prosto. Anagen šampon prinaša veliko vitalnost las, ki daje mehkobo, volumen in sijaj. Vsakodnevno uporabo.
box :. stekleničk po 200 in 1000 ml

T | 0 anagen POST
tekočina viala
Fluid, ki bi vključili in optimalno rast las. Anagen POST vsebuje posebne rastlinske izvlečke, vključno sladki koren, zeleni čaj, in hmelj, ki krepijo lase, revitalizacijo in zaščito jih od dejavnikov, ki zavirajo rast. Zdravljenje anagen POST prinaša pomembno hranilo, ki spodbuja naravno rast in izboljšuje struktura las. Vsakodnevno uporabo.
box :. 8 ml viala v polju 8 kos

Z | 0 anagen CONA
spray tekočine
Koncentrirana tekočina zasnovana za integracijo in optimizacijo rast las na določenih območjih na lasišču. Anagen ZONE vsebuje posebne rastlinske izvlečke, vključno sladki koren, zeleni čaj in Serenoa repens, ki krepijo lase, revitalizacijo in zaščito jih od dejavnikov, ki zavirajo rast. Vsakodnevno uporabo.
polje : 50 ml steklenička .

Related

BOX HOME PROGRAM - NAPURA
ACTIVE : PROTI PRHLJAJU - NAPURA
BARVA: TREATED HAIR - NAPURA
ENERGIJA : Pomoč FALL - NAPURA
NUTRY : suhe lase - NAPURA
PH : BIVALENTE srčkan in dolžin - NAPURA
PRIME : PREPREČEVANJE IN VZDRŽEVANJE - NAPURA
Očisti : lasišča Cleansing - NAPURA
RIKEIR : KERA - Obnova - NAPURA
S | 6 ACTIVE - NAPURA