.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


TOP NEGA Color Save
TOP NEGA Color Save - LISAP - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

TOP NEGA Color Save
LISAP - Tretmaji - nega las


TOP CARE Color Save jeosnovno linijo dopolnilnih proizvodov za okrepitev barve storitev. To jeedinstven sistem, zasnovan posebej za zdravljenje pleskanje in poudaril lase, da ga je videti zdrava, mehka, svilnato zahvaljujoč aktivnim kompleksom snovi.

FAZA 1: PRE madeže barvo kože
Preprečuje in preprečuje nastanek madežev na barvanje kože. Zlahka razvije. To jekrema ovira za posebne preventivne in varovalne delovanja na kožo.
polje : 150 ml tuba.

FAZA 2: POST COLOR BALANCING
Kopalnica uravnoteženje kapilarna dopocolore kislina pH, je pokazala takoj po barvanju. Njena čiščenje ukrep je milo. Odstranite barvanje alkalnih ostankov iz las in lasišča. To krepi in dopolnjuje kozmetične ukrepe, ki varuje barvo storitev. Vsebuje Heliogenol (izvleček iz sončničnih semen), Aminocare Complex in vitamin / silikon kompleks. Spoštuje kožo pH.
polje : 1000 ml steklenička.

FAZA 3: PH Balancer POST BARVA
Bistveno je zdravljenje po barvanje, beljenje in vrhunce. Vsebuje Heliogenol (izvleček iz sončničnih semen), Aminocare Complex in vitamin / silikon kompleks. Poročilo takoj (v minuti) je pH las njegove naravne fiziološki vrednosti (5-6). Seveda vlaži kožo in lase. Normalizira in ščiti povrhnjico las biološko.
box :. stekleničk po 250 in 1000 ml

FAZA 4: Razmisleki ZAŠČITNI SPRAY
Ščiti lase z ustvarjanjem zaščitno pregrado, ki ščiti vlakno pred zunanjimi sredstvi. Inovativna micropolimero ovije las v mikro mrežico, ki zgladi povrhnjico in popravila omogočajolas odraža naravno in umetno svetlobo. Povečuje odbojnost las obarvano z optimizacijo kohezijo lestvic povrhnjico las.
paket :. steklenica črpalke 250 ml

C1 : kopalnica barvane lase negovalna
Inovativna formula z drgnjenja antioksidant, s Aminocare Complex, pšeničnimi proteini, Heliogenol, Vitamin Silicon Complex z vlažilno in anti-aging, očisti vse vrste las, barvne, beljene in predelanih, oživljanje bleščanje in ohranjanje obstojnosti barve.
box :. stekleničk po 250 in 1000 ml

T2: zaščitna maska ​​za barvane lase
Z Aminocare Complex, Heliogenol, Vitamin Silicon Complex jeinovativna formula, ki ščiti barvane lase. Barva traja dlje indlake vlakna je bolj odporna na ponovno speremo. Vsebuje aktivne sestavine, da bi vaši lasje bolj gladko, zaščitena in odporna na vremenske vplive.
polje : 250 ml jar .

Related

EASY BUILD OBNOVO - LISAP
LISAP FASHION SPA - LISAP
LISAP FASHION SPA SUN - LISAP
Neutrol : CHEAP & CHIC BY LISAP - LISAP
Color Care TOP - LISAP
TOP NEGA REPAIR - LISAP
TOP NEGA TERAPIJA - PRHLJAJU - LISAP
TOP NEGA TERAPIJA - sebuma - LISAP
TOP NEGA TERAPIJA FALL - LISAP
KERAPLANT ZDRAVLJENJE - LISAP
KERAPLANT FALL - LISAP