.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


CLINICURE
CLINICURE - JOICO - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

CLINICURE
JOICO - Tretmaji - nega las


CLINICURE

zdravljenja rastlinski ekstrakti pasti
Zdravljenje bogata z rastlinskimi izvlečki za boj proti izpadanju las in preprečevanje redčenje. Linija je sestavljena iz :

ČIŠČENJE LASIŠČA ČIŠČENJE
Šampon, ki čisti in očisti lasišče in lase. Biotin, vitamin B6 in koprive neguje lasišče, medtem ko vitamin A, vitamin E in Ginkgo Biloba nevtralizirajo škodo zaradi prostih radikalov. Mete in balzamični Hmelj ton in izboljšanje stanja lasišča.

LASIŠČA SPODBUJANJA zdravljenje
Da bi pospešili lasišča dihanje, neguje lasni mešički in pilliferi odstranite kopičenje ostankov DHT z lasišča, ki ustvarja optimalno okolje za predelavo in nadaljnjih proizvodov.

URAVNOTEŽENJE LASIŠČA neguje
Neguje lase, ponovno vzpostavitev ravnovesja in ščiti lasišče, ki ustvarja optimalno okolje. Sončnično olje, rožmarinovo olje Ivy citat nahranimo in braniti lase pred škodljivimi vplivi na okolje napadov. Glikoproteinih zaščito in navlažijo kemično obdelanih las.

NAPREDNA RESCUE tanjšanje
Če želite shraniti vaše lase v poznejših fazah redčenje s povečanjem dovod kisika do lasišča in doseganju visoke odmerke hranil foliklov, ki ustvarjajo optimalno okolje za lasišče, ki je bolj zdrava, bolj pogosto. Densiox vsebuje patentiran kompleks za pomlajevanje las, ki hrani in stimulira vsak folikel od znotraj, da bi spodbudili ponovno rast.

Related

BARVA prenašati - JOICO
K- PAK barvno terapijo - JOICO
K- PAK INTENSIVE IDRATATION - JOICO
RE: NU - JOICO
SMOOTH CURE - JOICO