.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


REBUILDER RAZVOJ
REBUILDER RAZVOJ - HALONIS - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

REBUILDER RAZVOJ
HALONIS - Tretmaji - nega las


RAZVOJ PRI OBNOVI LAS

• več telo in več prostornine
• neposredni učinek
• dolgo življenjsko dobo

REBUILDER razvoj je zdravljenje že rabljen podati novo luč na lase. On je bil takoj imenovan "Botox za lase" "ampak dejansko" zdravljenje razpolovnega med drugimi sestavinami vsebuje ta toksin. Namenjeni za zdravljenje suhe lase je krhke in poškodovane "s posebnih aktivne sestavine z anti-staranje in obnovitvenimi" je sposobna delovati na strukturo las, skozi sinergijske dejavnosti snovi:
-ceramidi vezave in povračilne ukrepe;
keratin za večjo elastičnost in odpornost;
-kolagen, vlaženje dejanje;
-Hialuronska kislina dati tonus in vitalnost las;
-Pistacija olje z močan anti-aging lastnosti.
Ta mešanica omogoča enostavno najti kohezijske, skal za lase sijajni in polnega okusa "takoj"regenerirano".

• TEHNIČNA OBDELAVA V SALON
BASIC Å AMPON pH 9

Oblikuje osnovne pH (pH 9) pomaga odpreti lestvice za lase za lažjo absorpcijo poznejšo obdelavo (Botox učinek losjon); Rich v zdravilne učinkovine pomaga približati moč in teksture las.
BOTOX UČINEK LOSJON
Posebne losjon bogato učinkovin z visoko prestrukturiranja in regeneracijo dejanje "katere Sinergistično delovanje ustvarja učinek na lase Botox: to prinaša steblo" svetlost in gladkost; lasje se zdi bolj polnega okusa in kohezivno celoto.
način uporabe kompleta:
-UMIJTE LASE S Å AMPON PODLAGO;
-PRIPRAVITI učinek BOTULINUM LOSJON: Preverite, ali losjon notri v flacon pregledni in tekoči ker izdelek skuša kristalizira pri temperaturah pod 15° C; v tem primeru potopimo v steklenički za nekaj minut v skledo tople vode do popolnega raztapljanja kristali potem postopamo, kakor sledi:
• Za dolge lase: s posebno razpršilnik 10 ml LOSJON proizvoda BOTOX učinek ter jih združi v 30 ml vode. Dobro premešamo.
• Za kratke lase: isti pripravek ampak s 15 ml vode in 5 ml LOSJON izdelek BOTOX učinek. Uporaba BOTOX učinek LOSJON (pripravljen kot je opisano zgoraj). Lase razdelite na 4 odseke in proizvod s čopičem nanese na sklope 3 cm. Pustite delovati 15 minut. Ukrep lahko okrepi z uporabo toplote (svetilka "sušilec za lase).
Hitro sperite s hladno vodo. Nadaljujte s sušenjem s sušilnikom za lase in krtačo. Mimo ploščo takole: 180° - 210° fine dlake za big lase.
pakiranje: -osnovne pH Å AMPON za steklenice iz 9 500 ml.
-Losjon razpršilnik BOTULINUM vialo z učinkom od 50 ml.

• VZDRŽEVALNO ZDRAVLJENJE
VZDRŽEVANJE ŠAMPON

Šampon oblikovana s keratin in hialuronska kislina pomaga obdržati več hranljiv in obnovitvenimi zdravljenja naredil v oddaji; opravlja dobro delo in mehčanje in klimatskih las ohranja svilnati in svetleči.
VODENJE MASKO (pH 4)
Mehko emulzija in gladek anti-skodranost balzam in ukrepanje; nizek pH daje idealno reacidifying dejanje dokonča in ohranjanje povezanosti med luskami vzdržuje več učinek zdravljenja v Salon.
pakiranje: -vzdrževanje ŠAMPON posoda 250 ml;
Vodenje masko 200 ml kozarec.

Related

MIRACL TERAPIJA - SPODBUDEN SISTEM - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
MIRACL ZDRAVLJENJE - HALONIS
MIRACL TERAPIJA - POMIRJUJOČE OLJE ŠAMPON - HALONIS