.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


ŽARNICA ŽIVLJENJE
ŽARNICA ŽIVLJENJE - GARAGNANI - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

ŽARNICA ŽIVLJENJE
GARAGNANI - Tretmaji - nega las


pomaga pri preprečevanju izpadanje las zdravljenja intenzivno v kombinaciji z rastlinskimi izvlečki
Podjetje ima na kozmetičnih raziskave Philip Martin izkušenj kot proizvajalec profesionalnega frizerja izdelkov od leta 1959. Od leta 1996 je vključena tudi v proizvodnjo posebne obravnave kozmetiki in parfumeriji.
Laboratorij je specializiralo na: posebne nege las nego za strokovnega sektorja; kozmetika-professional izdelki za higiensko in zdravljenje za obraz in telo; meri parfumi-esence okusi in kombinacije eteričnih olj.
Stalne raziskave in razvoj za inovacije posebne formulacije lastne blagovne znamke, ki je zahteval odjemalec v zasebne etiketi. Posebno pozornost nameniti varstvu okolja je prednostno naravnih snovi in rastline in odpravo živalih. Kakovost storitev zagotovljena stranke izvaja popolnoma varno in tradicijo. Natančno storitev in visoko strokovnost "ostajajo najboljše zagotovilo za končnega potrošnika.

Å AMPON KAPILARNE KOPEL KONCENTRAT
-KAPILARNI KOMPLEKSNE KONCENTRIRANE LOSJON

PADEC koncentrirana kompleks izkazalo, da izberete raziskave v naravni. Sestava je zelo koncentrirani in citat in obogateni samo rastlinske snovi specifikacije "ali ŠAMPON in LOSJON vitalne žarnica v čebulice nujno zdravljenje AMPULE z zlasti dejanje ter draženje usmerjena izključno za nego anomalije odčitki čebulice las, zlasti pri preprečevanju izpadanja las. Precejšen pomen je Hranilna, ki igra na korenine las.
pakiranje: -Å¡ampon 250 ml v steklenice;
-škatle losjon v 6 ml viala 13 računalnikov.

Related

KERA TERAPIJA : Intenzivna nega - GARAGNANI
LAST BARVA - GARAGNANI
KERA TERAPIJA: INTENZIVNO ZDRAVLJENJE - GARAGNANI