.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


FAZA OBVEZNO HAIR - GYM
FAZA OBVEZNO HAIR - GYM - FAIPA - Tretmaji - nega las

Rate this product:


1 click

FAZA OBVEZNO HAIR - GYM
FAIPA - Tretmaji - nega las


eterična olja

proti izpadanju las
Celotna linija izdelkov HAIR - GYM je bil posebej oblikovan in zasnovan tako, da močno in učinkovito preprečujejo izpadanje las in spodbuja močno povezana krepitev in ponovno rast. Line- GYM HAIR je narejena iz eteričnih olj evkaliptusa in cimet, močni stimulansi v lasišče in lase, ki poveča periferno mikrocirkulacijo okoli žarnice las in imajo tudi izjemen pomirja. Eterična olja so povezane s kreatin monohidratom, znano naravno aminokislino pomembno v obnovo celic in presnovi energije. Ta aminokislina pomaga poživila las, zlasti tistih, ki jih kombiniranega delovanja na lase in glavnik poškodovan. Nazadnje jeceloten obseg padca je še posebej bogata v sintetični naravni obilo vitaminov, kalcija, cinka in Sulfopeptidi, ki vsi pomagajo, da se prestrukturirajo in okrepi lase zelo krhki in poškodovani v globino, zaradi česar fito -kompleks lasje bolj trpežne, sijoča ​​in polna telesa.

PRE - Cream ADVANCE
Uravnoteženje pH epidermalni dokazano, da očisti lasišče in capelli.Elimina odvečno odpadkov in prekomerno luščenje. Še posebej bogata z eteričnimi olji, arginin in glikolne kisline, pomirja in disintossicante.Usare Pred zdravljenjem.
paket : no spray plin steklenica 250 ml

šampon za lase - energičen
Naravni čistilna in nežna, ki izhajajo iz sladkorjev, ki se uporabljajo, niso agresivni, vam omogočajo, da čiščenje ne bi oslabilo že tako poškodovane lase.
polje : steklenic 250 in 500 ml

INTENZIVNO HAIR LOTION - spodbuden intenzivno
Losjon je posebej namenjen za zdravljenje šoka zelo učinkovito. Losjon jemešanica eteričnih olj evkalipta, in cimet za takojšnje in močno poživljajoč učinek.
polje : 10 ml vial v Å¡katli 6 kos

losjon friziranju - energičen vzdrževanje
Viala je bila oblikovana za zaključek vrstice bi zagotovili celovito obravnavo, ki kompenzirata izgubo las.
polje : 10 ml vial v Å¡katli 12 kosov

Related

CITY LIFE Hydrating - FAIPA
SAFE STROKOVNO POST BARVA - FAIPA
FAZA OBVEZNO razstrupljevalna - FAIPA