.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


CITY LIFE Hydrating
CITY LIFE Hydrating - FAIPA - Tretmaji - nega las

Rate this product:


1 click

CITY LIFE Hydrating
FAIPA - Tretmaji - nega las


Arganovo olje - Anti -aging

suhe in poškodovane lase

Površinsko aktivne snovi, ki nastanejo iz sladkorjev, so izredno občutljiva. Olje in stročnice Arganovo so pridobljeni iz okolju prijazen. Arganovo olje globoko vlaži boju proti prostimi radikali, zahvaljujoč proti staranju. Arganovo olje prisotne v izdelkih, je še posebej bogat z vitamini in večkrat nenasičenih maščobnih kislin, kot slavni omega-6, ki imaanti -aging in hranljiva tako na lasišču in laseh, zaradi česar je svilnato mehka in hidrirani.

Hydrating Shampoo - šampon vlažilno
Oblikovana posebej za suhe lase in kemično obdelan. DiArgan ekstrakt, poleg zagotavljanja anti- aging učinek, viri kapilare na fi ber, s čimer ilgiusto stopnjo hidratacije na suhe lase, ki ga zapuščajo mehka, elastična in sijoča ​​.
paket :. stekleničk po 250 in 1000 ml

hidratantna krema - vlažilna krema
Kombinacija njegovega blažilnim in arganovim oljem, zaradi česar je nujno potrebna pri preprečevanju staranja, hidracije deicapelli v izjemno sušnih in prestrukturiranje las kemično gravementedanneggiati.
box :. Posoda za cev 250 in 1000 ml

INSTANT takojšnje prestrukturiranje REPAIR - no izpiranje
Prispevek žlahtnih snovi, kot so izvlečka arganovega, vitamina B6, kalcijev pantotenat in morskega kolagena, narediizdelek posebej primeren za suho, obdelani ali kemikalij, s krtačo in sušilcem za lase drugače je poudaril. Daje zaščito, elastičnost in gladkost.

box :. ni pršilo za plin steklenica 150 ml

SERUM - serum vlažilna krema - no izpiranje
Fluid lepota idealna za poškodovane lase, je poudaril in izpostavljena qualicolorazioni zdravljenj, Perm, beljenje in stiraggi. Delovanje arganovim oljem obnavlja elastičnost, volumen, mehkobo v kombinaciji z neprekosljivo lesk.
box :. ni pršilo za plin steklenica 100 ml

sublimating SERUM - brez izpiranja
popravilo izvleček v serumu arganovo in sojine beljakovine

To jekremasta tekočina, zelo koncentrirani, zlasti za uporabo na laseh poškodovan, suhem in sušno. Skupni učinek ekstrakta arganovega olja in sojine beljakovine, prestrukturira globoko v lase gred in jo varuje pred škodljivimi učinki prostih radikalov.
polje : 80 ml ​​tuba .

Related

FAZA OBVEZNO HAIR - GYM - FAIPA
SAFE STROKOVNO POST BARVA - FAIPA
FAZA OBVEZNO razstrupljevalna - FAIPA