.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


PHYSIA KOMPLEKSEN SISTEM
PHYSIA KOMPLEKSEN SISTEM - DEMERAL - Tretmaji - nega las

Rate this product:


1 click

PHYSIA KOMPLEKSEN SISTEM
DEMERAL - Tretmaji - nega las


Dragih eteričnih olj Sipati sistem zdravljenja lasišča z visoko strokovno vsebino. Je primeren za boj in počasi navzdol vse oblike redčenje v mesto (akutna) , deluje v preventivnem fazi, kjer je bila nagnjenost k izpadanju: značilne mehanizem delovanja tok in tok pod nadzorom, dejanje je ta primeren za zdravljenje krsto izgubo las težave, ne glede na spol, z, ekstra, proti moški tisti.

Alfa rešitev
Značilnosti: Okrožje tossinica-activation mikrocirkulacijo sproščanje-varstvo in okrepitev kapilarne stene. Tok učinek: losjon, ki so namenjeni izboljšanju trgovino med folikel in okoliške tekočine pomaga pri odpravo celične odpadke in krepi hranil dobave foliklov matrica. Vsebuje eterično olje razstrupljanje (limonino in evkaliptusovo) za spodbujanje sproščanje na lasišču spodbujanje (Chili in cimet), za podporo prehranske izmenjave med celice in tkiva je pomirja in zaščitne snovi za optimizacijo in racionalizacijo zmogljivosti plovila. Brez konzervansov.
paket: 30 ml steklenici. u

Å AMPON INTERFAZA
Značilnosti: Nežno čiščenje (brez SLS ali SLES)-neguje in omogoča enostavno Počešite svoje lase čiščenje lasišča. Nežna formula je prosta agresivna površinsko aktivnih snovi in spoštljiv, fiziološki pH lasišča. Hranljiv učinek, ki jih mlečnih beljakovin naredi stebla, mehko in enostavno glavnik. Uporaba eteričnega olja mete je znano, za njegovo spodbujanje in učinkovito Tea Tree olje je idealno čistilo za čiščenje specifikacija je v primeru prekomerno izpadanje las.
pakiranje: 100 ml steklenico nastavkom aplikator.

OMEGA REÅ ITEV
Posebno za: krepitev vaš kapilarne stene-čiščenje in osvežitev-5-alfa-reduktaze modulacije. Odtok učinek: losjon, krepilen učinek , po šampon ureja promet in vodenje učinkovitih okrožje pripravljen prehranskim zahtevam lasnih mešičkov.
paket: 30 ml steklenici.

Related

PHYSIA eteričnih olj - DEMERAL
PHYSIA NOVA AGE - DEMERAL
PHYSIA Mimik - DEMERAL
PHYSIA OE-ANTI-PRHLJAJ LINE - DEMERAL
PHYSIA OE-DETOX ONLINE - DEMERAL
PHYSIA OE-ENERGIJO LINE - DEMERAL
PHYSIA OE-POMIRJA LINE - DEMERAL
PHYSIA OE NORMALIZACIJO LINE - DEMERAL
KYNETIK ENJOIL HRANILNA ELIKSIR - DEMERAL