.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLORDESIGN : HAIRDESIGN - COLOR DESIGN - Tretmaji - nega las

Rate this product:


1 click

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLOR DESIGN - Tretmaji - nega las


Obnova

• LINE Obnova
ceramidi A2 in Keratin
Zagotavlja poškodovane lase in krhke dodatek v višini amino strukturnih sposoben obnoviti naravno strukturo, ki nadomeščajo sestavine, izgubljenih zaradi tehničnih zdravljenja intenzivne. Kombinirana linija izdelkov vam omogoča, da bi dobili vidne rezultate iz prve vloge.

Å¡ampon Obnova
Posebne aktivne sestavine tega izdelka, Keratin in Ceramide A2, zagotavljajo nove strukturne aminokislin za lase, zaradi česar so v trenutku mehke, sijoče in enostavno glavnik.
polje : 300 ml steklenička.

OBNOVO MASKA
To jenajbolj aktivna linija izdelkov obogaten z keratin in ceramidi A2. Poleg obnovi poškodovanega ali oslabljene lase, sipalicaveliko strukturnih aminokislin in izvaja zelo vlaženje in mehčalo tako na las in lasišča. Na koncu zdravljenja, bodlaka mehka in svilnata.
box :. cev 200 in 500 ml jar

OIL Obnova
To jetipičen nosilec učinkovin restituitivi in mehčala. Varuje takoobalas na lasišču,lasje nosi zelo visoko zaščito pred soncem kopeli in solarij, postavite zaščitne ukrepe na lasišču tehničnih zdravljenja, kot so barvanje in trajno. Velika Detangling, je dodal, dakrema obnova krepi zaščito in obnovo las.
polje : 10 ml viala v pakiranju po 12 kosov. in 300 ml steklenička.

MOUSSE BRAN Hranilno vlažilna
S svojo visoko vsebnostjo beljakovin naravnega otrobov, vlaži in revitalizira obdelanilasje. Prav tako se lahko doda tudi v mešanici za barvanje ali trajno, da zaščitite svoje lase in da bo mehka in voljna, medtem ko predelovalcev. To je oblikovano tako, da rehidrirati in razplet lase, deluje kotdopust -in balzam ščiti lase s svojimi beljakovin.
polje : 250 ml steklenica .