.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLORDESIGN : HAIRDESIGN - COLOR DESIGN - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
COLOR DESIGN - Tretmaji - nega las


PADEC

linija zdravljenje COLORDESIGN / HAIRDESIGN je sestavljena iz palete izdelkov za lase, skrbno oblikovano s surovinami odlične kakovosti, obogaten z ceramidi A2 za preprečevanje, ublažitev in odpravo najbolj pogoste pomanjkljivosti v laseh. Vsak izdelek je nežno odišavljen in elegantno pakirana :. Šamponi v sodobnem brušena posodah aluminizirana PE, vial velegantno ast uccio pregleden, skupaj s lateksa cuclja za uporabo

• vpadnici POMAGALI
POMOČ šampon ANTI
ceramidi A2 in Keratin
Učinkovit in nežen izdelek primeren za vse tipe las. Natančna formula, bogata z aktivnimi sestavinami in občutljivo, zaradi česar je primeren za pogosto uporabo. Njegovo delovanje vaskulariziranje je še posebej učinkovit pri preprečevanju izpadanje las in pomaga normalizirati fiziološko ravnovesje kože in tako oživiti lase in lasišče.
paket :. 300 ml steklenička

• FALL OBRAVNAVA POMOČ
Ceramide
Izpadanje las je lahko začasno ali kronična. Prvi primer, v glavnem zaradi presnovnih ali drugih fizikalnih problemov, kot so pretirano uporabo ščetke, plošče, udarec sušilniki ali kemikalij, v drugem primeru pa je predvsem dednih težav, ki prizadenejo 50% moške populacije. Uporaba adjuvantno zdravljenje z ceramida, zahvaljujoč lastnosti zdravilnih učinkovin in nosilno regeneracijo oživljanju obravnavo, odpravljanju posledic padca prehodno in olajševalnih tistimi, ki so kronično stanje.
Navodila za uporabo po temeljitem umivanju las s šamponom ANTI POMAGALI COLORDESIGN in zdrgnite z vlažno dlako, distribuirati Vsebino ene viale adjuvans neposredno na kožo : da nežno masažo, pustite delovati nekaj minut in nadaljuje s sušenjem.
paket : 10 ml viala v pakiranju po 12 kosov.