.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


PLASTIC DE argila
PLASTIC DE argila - CADIVEAU - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

PLASTIC DE argila
CADIVEAU - Tretmaji - nega las


PLASTICA DE ARGILA

botox kapilarna - največja rekonstrukcija od korena do konice las
Linija z visoko koncentracijo hialuronske kisline, Amazon bele gline in ekološko silicija. Prestrukturira in neguje lase in tako krepi rast. Hialuronska kislina je beljakovinami bogata anti- aging, polnjenje globokih plasti povrhnjice, obnovi celoten obseg lase in vlaži lasišče spodbujati zdravo rast las. Ekološko Silicium jedragocen element v sledovih, ki je nujen za vitalnost las, deluje predvsem s krepitvijo žarnico las. Amazon Bela glina je bogata s hranljivimi snovmi, ki pospešujejo prekrvavitev lasišča, olajša rast las.
Ustreznega zdravljenja za krhke lase, krhki lasje. Spodbuja moč, mehkobo in sijaj sublimnega. Trajanje zdravljenja, okoli 3 tednov.

linija je sestavljena iz :
- Oživljanju šampon
- CLAY MASK
- ZAKLJUČNA FLUID
način uporabe : umijte lase z oživljanju šampon. Odstrani vlaga z brisačo. Uporablja glina MASK pramen z verigo, masažo lažje širjenje izdelek. Ne izpirajte. Spet obrne neposredno na ZAKLJUČNA FLUID masko glina, masažo in pustite delovati 5 minut. Izperite in odstranite odvečno vodo. Ponovno se uporabljajo za dodelavo lak na lase in nadaljujte styling lase s krtačo.
paket : steklenice z razpršilnik 980 ml ​​

Na voljo

Home Care Kit :komplet za uporabo doma, da podaljša življenjsko dobo zdravljenja, poveča svetlost las in odpravo nakodranost. Kit Home Care je sestavljen iz mini velikostih :
- Pri oživljanju šampon 250 ml steklenica
- CLAY MASK v 200 g kozarec
- ZAKLJUČNA tekočino v spray steklenico 200 ml