.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


Kapilarne PRESTRUKTURIRANJE LOTION - s pantenolom
Kapilarne PRESTRUKTURIRANJE LOTION - s pantenolom - ALLWAVES - Tretmaji - nega las

Rate this product:


0 click

Kapilarne PRESTRUKTURIRANJE LOTION - s pantenolom
ALLWAVES - Tretmaji - nega las


LOZIONE CAPILLARE RISTRUTTURANTE - al pantenolo

Princip delovanja posteljice ekstrakt izvaja aktivnosti poživljajočem, ki pomaga spodbuditi tropizem kože. Za obstoječe afiniteto s kožo in tkiva na splošno,izvleček placenta spodbuja stimulacijo žarnice las in kaže, da se ponovno vzpostavi biokemično ravnovesje, zahvaljujoč združenja pro - vitamina B, koprivnica in kolagen. To vam omogoča, da dosežejo najboljše rezultate pri zdravljenju las krhke in šibke, da se nagibajo k enostavno in padec prekinil, prav tako pomaga, da bi postali bolj elastična in obsežna.

kapilarne oživljanju LOTION - ginseng
V sestavi ginsenga so vitamini B, vitamin C, eterična olja in amino kislin, ki je dala splošno akcijski revitalizacijo. To jekozmetični izdelek, namenjen obnovi naravno lepoto in vitalnost lasem. Zaradi svoje formule, obogatene z aktivnimi rastlinskimi sestavinami, kot so koprive, paprike in pantenol, ki delujejo v sinergiji z glikolno izvleček ginsenga, izvaja osvežujoč in poživljajoč učinek na laseh.

losjon kapilarne ojačanje - matični mleček
Matični mleček jevir obeh vitaminov, vključno z B1, B2, B6, da prostih aminokislin, ki so pomembni elementi, ki tvorijo beljakovinske verige, vsebovane v lasna vlakna. Še posebej je indicirano za zdravljenje las šibke in krhke, saj pomaga obnoviti naravno telo in lepoto.
polje : 10 ml viala v Å¡katli 12 kosov

Related

Moisturizing Conditioner IN Detangling - ALLWAVES
LINE ALLWAVES - ALLWAVES
losjon skodrane - ALLWAVES