.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


BARVA
BARVA - WELLA PROFESSIONALS - Tona - Hair

Rate this product:


1 click

BARVA
WELLA PROFESSIONALS - Tona - Hair


BARVA

BARVA FRESH
direktno barvanje
Barva Fresh je tožba, ki tvorijo film kozmetični označevalcev, brez amonijaka. Idealno za tiste, ki se približuje prvič, da se barve, za prve bele barve las za moške ali za tiste, ki želijo ohraniti svojo barvo, vendar dodaja dotik svetlo in sijoče. S svojo formulo zasnovan Vital Complex, ki temeljijo Struktura PH betain in D- pantenol 6,5 daje lase svetle barve in gladka od korenin do konic. To se uporablja neposredno in je trajal približno 8 šamponov.
način uporabe : dobro sperite in pat lase nanesite izdelek, ki ga jo enakomerno porazdeljuje, pustite delovati 5-20 minut, odvisno od strukture las in intenzivnost barve, ki jo želite. Povečati intenzivnost barve, priporočamo uporabo vira toplote ali povečati hitrost zaklopa. Po zaklopa dobro sperite. Ne bi dodatno šampon in nadaljujte z gubo.

Perfecton
Človek s kislim pH
Vsebuje vrsto aktivnih snovi, povezanih z lasmi in barvnih pigmentov, kombinacija, ki krepi in krepi lasno strukturo. BARVA Perfecton je zelo priporočljivo standardizirati barvo po perm, da barve svetle in živahne barve, drugo pa, ali za tiste, ki radi naraven izdelek, ki odraža svoje lase.
Shades so različni odtenki se lahko pomešajo med seboj, da se poveča za nedoločen čas nezaželjeni odsevi. To jebrezplačen izdelek je treba zmešati z vodo in amoniaka.
način uporabe : po umivanju las, ali po valovanja, zmešajte 250 ml vode s količino barve Perfecton odvisno od odtenka, ki ga želite doseči :
• Ton od 12 /0 do 10/ 0 + 250 ml vode, 5 ml Perfecton
• Tone 9 / 0, 250 ml vode + 10 ml Perfecton
• Tone 8/ 0, 250 ml vode + 15ml Perfecton
• Ton od 7 /0 do 4/ 0, 250 ml vode + 20 ml Perfecton
Spread mešanico neposredno od aplikatorja na bazo, dolžine in konča.
Ne izpirajte in gredo neposredno v gubo.