.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


Opa COLOR KULT
Opa COLOR KULT - INTERCOSMO - Tona - Hair

Rate this product:


0 click

Opa COLOR KULT
INTERCOSMO - Tona - Hair


Opa COLOR KULT

COLOR KULT jenova barva 3 - v-1 barva, vlaži in poživi.
• Barva v treh minutah. Tri minute zadostujejo za dosego žive barve brez amonijaka ali oksidantov. To je idealno za polnjenje in okrepi razmišljanja barvane lase in maska ​​zgodnje bele lase. Nato poveča čas osvetlitve od 3 do 5-6 minut, boste dobili bolj intenzivno barvo. To se lahko uporablja tako za barvane lase po vsakem šampona, da pomaga vzdrževati svetlo barvo, ki je na beljeno lase za poudarjanje odtenki.
• hidrati v 3 minutah. BARVA KULT je sposobna dati k vitalnosti las in zaščito v kratkem času po zaslugi CHS, Color Hydrating sistema, aktivno sestavino kompleks sestavljajo derivati ​​sadnih kislin in elementa rastlinskega izvora.
• Razsvetli v 3 minutah.
Shades barvna paleta zajema 13 odtenkov :barva voila 044 COPPER BARVA KULT je še posebej primerna za ohranjanje in oživitev barvnih tonov izdelane z novo serijo Voila bakrene glazirani, je še posebej, kar je idealno za polnjenje temne tone 4. in 6.
polje : 240 ml steklenička zgoraj navzdol

minisize BARVA KULT
vaš odnese barva
Po vrnitvi iz počitniclasje izgubijo lesk, brez življenja in blede : skrbeti za post- počitniški barve sominisize Voila COLOR KULT,real koncentrat barve in sijaja za popolno barvanje, tudi doma. Novi odtenki so obogateni z inovativnim kompleksno NataspHere4, ki omogoča boljše prodiranje
Barva notranjosti las, jim daje zdravje in pomaga ohraniti najlepše barve in svetle daljše.
polje : vrečke z razpršilnik 30 ml pakiranju po 12 kosov