.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


Valoviti - UP
Valoviti - UP - EMSIBETH - Stalna las

Rate this product:


1 click

Valoviti - UP
EMSIBETH - Stalna las


Valoviti - UP jepopolno ravnotežje med modo in obsega v skupnem glede na strukturo las. Lasje so sijoči in polnega okusa, z valovi in ​​kodri z absolutno podporo, ne da bi postali krhki ali dehidrirani, zaradi kombiniranega delovanja proteinov bambusa mozga in pšenice, ki krepijo njene vlakna in daje sijaj, obseg in upravljivost.

Valoviti -up je sestavljen iz :
- 3 različne vrste učenja :
- Valoviti - Up 0 : naravni lasje, trdi ali močna,
- Valoviti - Up 1 : Naravni lasje ;
. - Valoviti - Up 2 : za barvane lase in obdelan
-Nevtraliziranje

Valoviti - UP POPRAVEK: jenevtraliziranje tekočina primerna za pritrditev na vsako formulacijo Wavy -Up. Enostaven za uporabo, je pripravljen za uporabo in se ne sme redčiti z vodo.
-Ostanejo v balzam

Valoviti - UP TONIC :brez spiranja naprava, ki prodre globoko v strukturo las, ki daje hidracije, moč, telo in sijaj. UTRA - svetloba je idealna po trajni cementi lestvicami, ščiti in krepi vlakna las s povečanjem glavnik in lahkotnost.

način uporabe : temeljito sperite lase in pat z brisačo. Nadaljujte z namestitvijo na navijalkeželene velikosti. Uporablja Valoviti -up 0/1/2 curler za curler in temeljito nasičena. Pusti na 10-15 minut. Temeljito sperite s toplo vodo. Dab in nadaljujte z uporabo 120 ml valovita UP FIX za nevtralizacijo. Pustite delovati 8-10 minut in sperite. Pred sušenjem, popolna zdravljenje z valovitimi - UP Tonic, da bi vitalnost in elastičnost las.
polje :
Valoviti - UP 0/1/2 : 250 ml steklenička ;
Valoviti - UP POPRAVEK: steklenica 500 ml ;
Valoviti - UP TONIC : 150 ml steklenička .