.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


COLOR.ID
COLOR.ID - WELLA PROFESSIONALS - Posebni izdelki za lase

Rate this product:


1 click

COLOR.ID
WELLA PROFESSIONALS - Posebni izdelki za lase


ločiti različne odtenke barve

COLOR.ID jerevolucionaren izdelek, ki dodajo le barve in KOLESTON PERFECT barva svetlobe, deluje kot prožen pregrado, ki ločuje in varuje različne barvne odtenke, ki se uporabljajo za frizerja za rezultat od učinkov multi-barvne neverjetno naravna in svetlo. Majhna količina COLOR.ID z InvisiDivider tehnologijo doda barvo in KOLESTON LUČI BARVA Wella ustvarja niz, edinstven v svoje vrste, ki deluje kot prožen pregrado, ki ločuje in imajo različne dele barvo las in prepreči morebitne prilagoditve ton zaradi madeži in progami barvnim prekrivanjem.

način uporabe : le za uporabo z KOLESTON popoln, PERFECT Barva svetlobe ali Welloxon v razmerju Welloxon odlična Color + + dodatka COLOR.ID :
• 10:10:01 osnovna barva za Koleston popoln in polepšajo barvo ;
• 10:20:02 odtenki Koleston Popolna Posebna Blonde.
Nanesite barvo na suhe lase z lopatico in jo ročno oblikujejo v kateri koli način, obliko ali smer, da bi dosegli barvni učinek multitone zasnovan na edinstven način, brez uporabe filma ali drugih ločil. COLOR.ID se lahko uporablja za pojemanje barvo harmonično drug poleg drugega, v tem primeru uporablja barvo samo na površini korenin, nato uporablja drugo barvo na srednje dolžine, ki zagotavlja, da ne obstaja prostor med dvema barvama, in / ali uporabljati barve bok, začenši z eno barvo na sklop / del, nato pa še barvo na zapornici / tesnem oddelku. Oblikujejo in določajo pramenov / Profili na voljo v času njegovega razvoja. Razvoj čas v navodilih za uporabo kot ponavadi ali za KOLESTON PERFECT barva svetlobe, z ali brez vročine.
box :. 95 ml viala

Related

Wella strokovnjakov za nego LINE STORITVE - WELLA PROFESSIONALS
LUXE OIL SYSTEM PROFESSIONAL - WELLA PROFESSIONALS
INVIGO: BRILLIANCE DVIG - WELLA PROFESSIONALS