.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


BLOK UP
BLOK UP - DEMERAL - Lak za lase

Rate this product:


1 click

BLOK UP
DEMERAL - Lak za lase


ekološki lak

izdelek

classic Demeral visoke kakovosti. Za pridobitev enotnega fiksiranje brez močenje, težo ali pusti ostanke in enostavno odstranimo s preprostim čopičem. Tri velikosti in tri vrste pritrjevanje za vse potrebe. Ne vsebuje potisnih plinov, ki škodujejo okolju in ljudem. Izhlapel na vlažne lase vam daje možnost za izgradnjo, sklop z verigo, katere koli frizuro s čudovitim prostornine. Na suhe lase daje obliko novim videzom.
način uporabe : razprševanje 20-25 cm od las, da bi imeli usmerjenim fiksiranje bolj utrpela v zadevni del dežju za enotni učinek na dlake na koren za njihove količine.
polje :
- Tenuta povprečje:. Steklenici 100, 250 in 350 ml
- Tenuta vmesno : steklenica 350 ml
.- Tenuta močni :. Steklenici 100, 250 in 350 ml

LAK SPRAY
Lak ustvarjena za potrebe profesionalnih frizerjev. Zaradi svoje posebne formulacije, vam omogoča, da takoj popraviti vodenje frizuro v času brez strdi. Prav tako vam omogoča, da se izolira las pred zračno vlago, da nabrekne lase gred in zmanjšuje tesnost fit.
način uporabe : se uporablja za suhe lase, za styling zaključena. Uparjanje za optimalen rezultat je približno 30 cm dall'acconciatura. Če želite določiti gibanje, spray bližje. Pred uporabo pretresite.
polje : 500 ml steklenička .

Related