.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


PLATINUM BRUSH - keramični valj
PLATINUM BRUSH - keramični valj - GIUBRA - Krtače za lase

Rate this product:


0 click

PLATINUM BRUSH - keramični valj
GIUBRA - Krtače za lase


PLATINUM BRUSH - cilindro v Keramike


• CERAMIC COATED CYLINDER :toplota je enakomerno porazdeljeno po površini, ki preprečuje poškodbe kože in las. Čopič je s tradicionalnimi aluminijevih jeklenk ne obravnavajo kopiči veliko toplote v eno samo točko, ki posledično segreje pretirano. Cilinder platinenamestoje prekrit s keramično se toplota enakomerno razpršene po površini, s čimer bi preprečili morebitno škodo za lase in kožo. prav takoKeramični jenekovinskih mineralnihkemično kristalizirandelal na visok tlak in visoka temperatura običajno imenovana Bio - keramika. Ta material Bio - keramični javnost infrardečih žarkov, ki se izkažejo za zelo koristno, da se prepreči nastanek razcepljenja in ščiti kožo pred čezmerno toploto.

• NANO SILVER TEHNOLOGIJA preprečuje nastanek bakterij in gliv. srebro (Ag +) je bila priznanaod antičnih časovkot snov, da ima prirojene sposobnosti, ki pomagajo preprečevati nastanek glivic in bakterij, ki imajo antibakterijske lastnosti. Da bi povečali te prednosti z uporabo Nano Silver tehnologija.
Z drugimi besedamiko jesrebro razdeljena na enote nanodelceto je 1000000.debeline človeškega lasuinherentnih prednosti Silverki vključuje antibakterijsko delovanjerazstrupljanje in dezinfekcijopostala še bolj koncentrirana in učinkovita. Uporaba krtačo s Platinum Nano Silver tehnologijo lasje bodo pridobili dokončno koristi.