elenco Aziende - HOME PAGE -

FINISH LINE GEL &
< EMMEDICIOTTO BACK

Gel in konča las - EMMEDICIOTTO


FINISH LINE GEL &
LINEA GEL ​​& FINISH


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FINISH LINE GEL &
LINEA GEL ​​& FINISH

10 MEDIUM - imajo MOUSSE
pene večnamensko
Mousse naprava srednje pritrjevanje, mehka in kompaktna za tesen elastična in trpežna. To vam omogoča, da bi dosegli odlične rezultate s katero koli vrsto frizuro. Ščiti strukturo las pred zunanjimi vplivi. Za vse tipe las. Super parfum hruška - melona. Steklenica 250 ml.

12 gostih gel za lase
Gel dati moč in osvežitev na laseh brez mazanja. Idealen za tanke lase in zdraviti. Vsebuje elemente morskih sledovih. Jar of 50 ml.

17 naravni obliki
Popolna podpora, ki jo navlaži in daje sijaj na kodrastimi lasmi in naravno, odstranjevanje nakodranost brez tehtanja navzdol. Izvleček pomaranče in riževega proteina njihovo zaščito med dan. 150 ml tuba.

SHINE kapljice 04
Sijajni daje prožnost za lase dolgočasno in izsušeni in jim pomagati, da se ponovnozdravi in svetlo. Kapljic silikona, da popravimo razcepljene konice. Steklenica 50 ml.

03 BRIGHT SHINE SPRAY
Popolna sinergija elementov poliranje sprosti daje lasem bleščečo brez tehtanja navzdol. Steklenica 100 ml.

05 sijaj svetli OBLIKOVANJE
Mazilo oblikovanje, poliranje za vse vrste las. Glede na to, da se opredelijo styling brez tehtanja navzdol. Ne pušča sledi. Jar of 50 ml.

06 MODELIRANJE HOLD
Modeliranje smetana medijev, primeren za zapiranje vseh trenutnih modnih pričesk s. Darovati in podpirati organ za las brez tehtanja navzdol, zaradi česar so svetlo z tančico zaščite. Ne pušča sledi. Jar of 50 ml.

02 GLAJENJE MLEKO
To jesprej, ki ustvarja glajenja globe in nevidno zaščito za las odpravlja nakodranost. Na oljni osnovi riževega mleka in bambusa vlaži lase daje mehkobo in svetlost. 125 ml steklenička.

brez spiranja CONDITIONER 11 <​​/ b>
Modeliranje brez izpiranja naprava, naredi lase mehke, težki in pomaga pri podpori styling. Derivat s svile inekstrakt listov rdeče mak igrajo prestrukturiranje. Občutljivo marelice vonj. 150 ml tuba.

16 Volumizing DOTIK
Volumizing sprej za vse vrste las, pomaga spodbuditi telo in strukturo las. Formula obogaten pšenični protein in mešanice vlažilnimi pooblastila in utrjevalci. 125 ml steklenička.

10 EXTRA-HOLD MOUSSE
Mousse naprava za dodatno pritrjevanje, mehko in kompaktno za dodatno čakanje in dolgotrajen. Odlični rezultati katere koli vrste frizuro. Pantenol ščiti strukturo las pred zunanjimi vplivi. Steklenica 250 ml.

MATT EXTRA 21
New ločiti in klesati testo, ki pomaga ustvariti sodoben videz in dodatno : teksturo, gibanja in opredelitev. Jar of 50 ml.

lak za lase 18
Lak za lase močan, naravni, visoko donos za vsakodnevno uporabo. Izhlapi takoj, ne pušča sledi. Primeren za vse vrste las, je mogoče odpraviti z nekaj potezami čopiča. Ne vsebuje CFC.Bombole 400 ml.

18 lak za lase extra strong
Lak za lase extra močan, naravni, visoko donos za vsakodnevno uporabo. Brez oviranja lase, ki zagotavlja dosledno pečat. Izhlapi
takoj, ne pušča ostankov. Primeren za vse vrste las, je mogoče odpraviti z nekaj potezami čopiča. Ne vsebuje CFC. Stekleničk po 400 ml.

18 LIQUID lak za lase - EKOLOŠKI
Hairspray, ki daje fiksiranje odločila krepitev frizuro glasnosti. Idealen za tesnjenje in dati nadzor na lase. To ne pušča ostankov in daje izjemen lesk. Vsebuje UVB zaščito pred soncem. Izvleček sončničnih semen ščiti in popravila lase pred agresijo UV žarke in ima anti proste radikale. Steklenica 250 ml.

19 STRONG GUM
Gumijaste gel strong hold in svetlost, vsebovati zaščito pred soncem. Model in povečuje volumen, izpolnjujenajzahtevnejše zahtevanimi obrazci in bolj vzvišena. Se hitro suši, ni masten in ne pušča sledi. Unisex izdelek. Tuba 125 ml.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy