.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


HAIRDAYS : Curly - poudari kodre
HAIRDAYS : Curly - poudari kodre - REVLON PROFESSIONAL - Gel in konča las

Rate this product:


0 click

HAIRDAYS : Curly - poudari kodre
REVLON PROFESSIONAL - Gel in konča las


HAIRDAYS : Curly - esalta i ricci

- SCRUNCH - Omogoča aktivator fleksibilnost kodre in opredelitve za naravno kodrasti ali permed las. To poveča volumen in sijaj, medtem ko jih določa tiho. Zmanjšuje učinke statične in odpravlja nakodranost. Določitev (3).
Embalaža :. steklenice 150 in 500 ml

- Satinirana - High Definition kodrasti lasje, ki temelji na vosek formula vode navlaži lase. Opredeljuje in usmerja kodrasti lasje na popoln način, s čudovitim pogledom na mokri podlagi. Hidrati in mehča medtem ko zagotavlja sijaj in teksturo na lase. Vijaka (2).
Pakiranje: 75 ml jar.

- TWIST MOUSSE - Nadzor in definira kodre in daje več svetlobe in gibanja. Ko se posuši daje lasemnaravno sijoča ​​. Factor tesnilo (7).
Embalaža :. steklenic 50 in 400 ml

- HAIRDAYS : prostornina - obseg in telo

- VOLUME EXPAND Mousse EXTRA - obseg mousse izredno tesen prožen. Donate telo, moč in volumen za tanke lase. Idealno za vse vrste frizuro. Držite faktor 8.
Embalaža :. steklenica 400 ml, 50 ml mini size

- snovi do - zgoščeni volumizing in discipliniranje. Daje telo in glasnost, še posebej za tanke lase. Obnavlja in neguje opredelitev lasna vlakna dajanje in nadzor na laseh. Extreme glavnik. Držite faktor 4.
Container : 150 ml za nadaljnjo prodajo, poklicne 500 ml.

- Naleteli - Idealen za sušenje udarec povečuje volumen razpršila. Volumizes korenine. Povečanje obsega tanke in krhke lase. Detangling učinek. To daje mehko in trajno pritrjevanje, s čimer sijaj las. Varuje pred vročino sušilnika. Držite faktor 4.
Paket vključuje: no spray plin lahko 200 ml.

- FINALIZER - Oddaja mehko lak spray pritrdilni trak za pritrditev brez oviranja lase. Hitro sušenje laka. Srednje imajo in mehka. Zaščititi pred vlago. Zmanjšuje učinke statične elektrike. Držite faktor 6.
Embalaža :. steklenička 500 ml

Related

HAIRDAYS : svetleči - blišč globoka in intenzivna svetloba - REVLON PROFESSIONAL
STYLE MOJSTRI - REVLON PROFESSIONAL
STYLE MOJSTRI - REVLON PROFESSIONAL