.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


LISAP FASHION
LISAP FASHION - LISAP - Gel in konča las

Rate this product:


1 click

LISAP FASHION
LISAP - Gel in konča las


Zahvaljujoč LSC (lipoamino silicij kompleks) kompleks temelji na mešanico med lipoaminoacidi in vodotopne silikona in SVILE-kot , izvira iz svilenih vlaken, izdelkov LISAP FASHION izvesti dve pomembni funkciji: na lipoaminoacidica popravila lase škodo , medtem ko silikonski del ščiti strukture. LSC ohranja celovitost kapilarne keratin v vroče styling (krtačo/sušilnik za lase) in SVILE-AS, zaradi visoke količine sestavnih aminokislin ustvari neviden zaščitni film, ki naredi lase mehke in puhasto , popravilo, od znotraj. LISAP FASHION: nepremičen ščiti in modeli z eno potezo.

SREDSTVO ZA ZGOŠČEVANJE
Tekočine. Posebno zgoščevanje za fine dlake je krhka in neobvladljive , postane tanek in krhke lase v debele in močno las že od prve uporabe.
pakiranje: flacon 125 ml.

VOLUMISER
Tekočine. Daje največji obseg videz zdrave in sijoče. Spodbuden za šibke lase , li krepi, česar so elastične in vitalne.
pakiranje: steklenička 200 ml.

SVILNATO
Kapljice. Popravila in ščiti povrhnjica in rekonstrukcije je , preprečuje split ends s mehak in svilnat dotik, odpravlja Kovrčica.
paket velikosti: 50 ml steklenico.

OBLIKOVALNIK
Spray. Styler vitaminic , ustvarjanje nosilca, opredeljuje gibanje. Zagotavlja prilagodljiv čakanju za dolgo časa in vrhunsko sijaj brez tehtanja, navzdol.
pakiranje: 250 ml steklenico.

POLIRANJE SESTAVLJENI
Spray. Listi hair, mehka in lahka za končni učinek extreme Brilliance , barva ščiti pred UV žarki.
pakiranje: steklenici 250 ml.

RAVNANJE
Smetano. Gladko valoviti in Kovrčav lase , zagotavlja hidracijo, dona super sijaj in varuje med sušenjem s sušilcem za lase in ploščo.
pakiranje: steklenička 200 ml.

•VELIKE KLEŠČE ZA KODRANJE
Smetana-gel. Znova aktivira kodre in undulacij, kar omogoča nadzor brez tehtanja, navzdol. Določa obliko , ščiti pred vlago in oživlja na lesk.
pakiranje: steklenice 200 ml.

RAZSVETLITI
Puding. Vlaži lase obdelan in barvan , obvladuje nakodranost, krepi barvo s povečanjem svetlost.
pakiranje: jar 75 ml.

Related

LISAP FASHION - LISAP
LISAP FASHION - LISAP
SKULPTURE - LISAP