.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


DESIGN
DESIGN - JOICO - Gel in konča las

Rate this product:


0 click

DESIGN
JOICO - Gel in konča las


DESIGN

OBLIKOVANJE POLJSKEM
Dodaja fleksibilnost, opredelitev in lesk las brez tehtanja navzdol in ne pušča sledi. To utrjevanje paste je idealen za kratke lase in srednje dolžine.

sprej teksturo
Obseg Spray in podporo, ki se prilagaja različnim vrstam in dolžine las. Zahvaljujoč izvlečki morskih alg neguje in zavarovanje dolžine, ne da bi jih tehtanje navzdol, to spray jeidealna podpora za določitev prvotne pričeske.

FLEKSIBILNA OBLIKOVANJE SPRAY
Hairspray, z določitvijo medij, ki deluje izvršni fiksir. Lasje sijoče, ne mokra in ne pušča sledi.

VLAGA BLOCKER
Inovativna fuzija esencialnih maščob in antioksidantov, ki ščitijo lase in ga varujejo pred poškodbami, ki jih UVA / UVB žarki in prosti radikali povzročajo. Je hitro in učinkovito spoštuje las vlaken, da se zagotovi maksimalno zaščito in obnovo las od povrhnjica na korteksu.

DRY SPRAY WAX
Suho razpršilo vosek za oblikovanje izgleda odločno in nepričakovano. Bogata z eteričnimi lipidov in antioksidantov, ščiti lase pred UVA / UVB žarki, ki jih ščiti pred poškodbami zaradi prostih radikalov in staranjem foto škodo.

Modeliranje KITI
Inovativna fuzija esencialnih maščob in antioksidantov za zaščito las in ga varujejo pred poškodbami, ki jih UVA / UVB žarki in povzročajo prosti radikali. Ponuja fleksibilnost in vzdržljivost do vseh styling. Je hitro in učinkovito spoštuje las vlaken, da se zagotovi maksimalno zaščito in obnovo las od povrhnjica na korteksu.

upogljiv PASTE
Stiskanjem paste za oblikovanje in preoblikovati, brez omejitev, dokler ne dobiš želenega videza.

GLOSS WAX
Vosek za Skulptura, obliko, neguje in varuje. To daje svetlečega učinka.