.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


ZA Wizards
ZA Wizards - DAVINES - Gel in konča las

Rate this product:


0 click

ZA Wizards
DAVINES - Gel in konča las


styling in zaključna dela
Davines ponuja vrsto nenavadnih in naftnih derivatov, ki omogočajo, da igrajo ustvarjalno razvija v pristno in izvirno izražanje sloga. Materiali in netipična umetniki spremembe, znane kot pravi umetnik orodja, idealen za studio kiparske las. Uspeh linije za styling in zaključna dela z visoko kakovostnih izdelkov, ki se razlikujejo po dejavnikih, posestva in različne učinke, kot je določeno z ustreznim zneskom, je bilpredmet večjega zanimanja s strani končnih uporabnikov,protagonist ustvarjalnega procesa stran frizerju pri uporabi čarovnikov za prilagoditev.

N. 11 GLUE čarovnik
Superglue univerzalen, ultra hitro nastavitev, kar je idealno za ustvarjanje izjemno arhitekturo z lasmi. Vlaknasto teksturo, ki združuje najnovejšo generacijo smol in rastlinskih surovin, pridobljenih iz pšenice durum s pomočjo biotehnologije, omogoča fleksibilno styling.

N. 12 prah cement čarovnik
Prah Carburizatortopen Neopipljiv prahu, ki takrat ko se pomešajo z styling izdelkov v smetanovi, voska, gela ali pene, vam omogoča, da poveča moč določitvi izdelka. Sestavljen izključno iz plemenitih smol, kot tudi, prilagodljiv styling na enem nivoju.

Related

DOLOČITEV Davines - DAVINES
N. 13 MAT OBLIKOVANJE razlog za čarovnike - DAVINES
VEČ INSIDE - DAVINES