.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


Line Biorigenol
Line Biorigenol - CALMAR - Gel in konča las

Rate this product:


1 click

Line Biorigenol
CALMAR - Gel in konča las


Olje

non- olje
Akcijski izdelek vsestranski za vse vrste dicapelli. Obogatena z naravnimi proteini svolgeun'efficace zaščitnih ukrepov in prestrukturiranja. Ščiti lase posuši, tako da ga ovije v tanek film, ki omogoča sijoče in mehke obsežna. Na mastne lase daje volumen in nemastno.
Posebej primeren za sušenje udarec za njegovo diselettrizzanti. Super na mokrem in suhe lase, učinkovito proti razcepljenih konic, ohranja lase mehke in gladke.
Uporaba: Nanesite na mokre ali suhe lase, glavnik za enostavno uvajanje in nadaljujte s stilom. Bolj bogat vam omogoča ustvarjanje pričeske z mokrim učinkom.
polje : 200 ml steklenička

Biorigenol Mousse Soft
Pena rahlo Fixative. Njegova formulacija brez alkohola spoštuje naravo lasje zapuščajo mehko, puhasto in sijoče.
Uporaba: Po šamponiranje las benei dab z brisačo. Pretresite plastenko in uporabiti ustrezno količino pene na laseh glede na željeno prostornino. Distribucijo proizvoda enakomerno z glavnikom. Biorigenol mousse Puu se uporablja tudi na suhe lase.
polje : 250 ml steklenička

Biorigenol Strong Mousse
Pena za utrjevanje močna. Njegova formulacija brez alkohola spoštuje naravo lasje zapuščajo mehko, puhasto in sijoče.
Uporaba: Po šamponiranje las benei dab z brisačo. Pretresite plastenko in uporabiti ustrezno količino pene na laseh glede na željeno prostornino. Distribucijo proizvoda enakomerno z glavnikom. Biorigenol mousse se lahko uporablja tudi na suhe lase.
polje : 250 ml steklenica

Related