.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


Silicium Hair Treatment
Silicium Hair Treatment - BAREX - Gel in konča las

Rate this product:


1 click

Silicium Hair Treatment
BAREX - Gel in konča las


Silicium Hair Treatment

STYLING - SILICON funkcionaliziranimi
Funkcionaliziramo silicij pečat daje in ustvarja igre svetlobe, ki odražajo kristalni popolnosti prvotne kremena.
Kristali, še posebej tistih, ki vsebujejo silicij, so bili vedno šteje primeri geometrije in formalno popolnost v naravi. Videz kristalov je bila povzeta iz laboratorijev Barex, v liniji styling, silicij Hair Treatment. Linija združuje in odraža popolnost in vsestranskost tega minerala, z različnimi oblikami, zasnovanih za okrepitev ustvarjalnosti
in domišljija. To so izdelki, ki določajo, oblike, oblikuj in vam omogočajo, da prilagodite vse vrste frizuro, zagotavljanje tesnjenja, zaščito, Vol.

GLAZE svetlobni učinek
Gel za nohte tekočino, ki temelji na rastlinskih snovi, vsestranski in enostaven za uporabo. Zasnovan tako, da vam popoln nadzor in več ustvarjalnosti na vseh vrstah styling. Silicon funkcionaliziramo nizko tališče in D- pantenol sta las nevidnega filma, zaradi česar so lahka in bogata z odsevi. Ni masten ali pusti nobenih ostankov.
Container : 250 ml steklenička

PENA svetlobni učinek
Ideal, da bi obseg za pričesko, ki ponujajo naravne in pečat. Funkcionaliziran silicijev za svilnat občutek in D- pantenol, skupaj s posebnimi smolami, daje lasem edinstveno in trajno svetlosti, ki jih prestrukturiranje.
Embalaža : steklenica FF / FN 250 ml

SPRAY svetlobni učinek
Fiksna styling na naraven način in dolgo, daje svileni in telesa za lase. Funkcionaliziran silicij z visoko lomnim količnikom in D- pantenol, skupaj s posebnimi smolami, daje lasem edinstveno in trajno svetlosti, ki jih prestrukturiranje.
pakiranje: steklenica 300 ml

tekoči kristali
Vsebuje uravnoteženo mešanico funkcionaliziranim silicijevega tekočine z visoko afiniteto na strukturo las, narejene posebej za izjemno svetlost in glasnost. Idealno za trajno kodrane in barvane lase, jih naredi mehke in svilnato na otip, zahvaljujoč učinku kaširanje in zaščitnih sredstev. Nima nobenega vpliva fiksir. Vsebuje filter U.V.
Pakiranje: 50 ml steklenička s kapalko

voska PRITRDITEV
Idealno za kiparskih fantazijo z najbolj izvirnih in ekscentrične pričeske. Multi- funktionaliziranega silicij omogoča ustvarjanje čudovitih učinkov na zapornice, kosmi in resami, ki ustvarja posebno osvetlitev in kontrast. Primeren za styling bolj moderno.
Container : 100 ml jar