.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


EXAGON INŽENIRING
EXAGON INŽENIRING - EXAGON ENGINEERING - frizerski pribor

Rate this product:


0 click

EXAGON INŽENIRING
EXAGON ENGINEERING - frizerski pribor


upravljanje programske opreme

V spreminjajočem se svetu tradicionalne instrumente frizerski salon ali lepota ne zadostuje več. Vedno bolj obveščeni in zahtevne lase stilist, zahtevati za namenske , zdravljenja prilagojene promocije in strokovnega znanja, ki lahko zagotavljajo le visoko tehnologijo. Exagon inženiring oblikovalske rešitve namenjene rasti International , software poenostaviti in izboljšati odnos med izvajalec in njegovo strank spodbuja zvestobo strank. Exagon inženiring zagotavlja enostavno uporabo orodij in intuitivna , ustvarjena za upravljanje razstave in namerno pustiti professional osredotočiti zgolj na njeno sposobnost stranke. Za ta Exagon inženiringa je bila izbrana kot partner najboljša podjetja v računalniški industriji. Exagon inženiring programske opreme se uporabljajo v 6000 saloni v Italiji in prevedena v 18 jezikov za 18.000 saloni, ki uporabljajo drugod po svetu.

UPRAVLJANJA TOUCH EXAGON
Programske opreme za upravljanje zaslona na dotik: iz cash upravljanje tega osebno , promocije, fakturiranja itd.
EXAGON TRICOLOGY
Z uporabo najsodobnejših orodij omogoča, da slabosti kože in las.
EXAGON SALON OBLIKOVALEC
Interior Design: pripraviti zemljevid salon in naj izberete iz kataloga na stotine proizvodov tvoriti vaš idealen pohištvo.
EXAGON BARVA RAZPOLOŽENJE
Posebno programsko opremo za frizerski salon , za image svetovanje in raziskovanje najbolj ustrezni slog kupcu.
EXAGON 4MOBILE
S preprostim dotikom prstov na zaslonu lahko upravljate vse funkcije, da do pred kratkim zahteva PC. Exagon engineering technology has biti optimističen svoj software zakaj smartphone ter android tableta , . S preprostim dotikom prstov na zaslonu lahko upravljate vse funkcije, da do pred kratkim zahteva PC. Gost ne kabla enostavnost uporabe: Exagon inženiring poenostavi celotno upravljanje Salon zapušča svobode privošči čisto delo stilist.