.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


MIKROSKOP za profesionalne frizerje
MIKROSKOP za profesionalne frizerje - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - frizerski pribor

Rate this product:


1 click

MIKROSKOP za profesionalne frizerje
CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI - frizerski pribor


MICROSCOPIO Professionale PER PARRUCCHIERI

dolgo časa sedaj,pričeska je sinonim ne samo z modo in lepoto, ampak tudi in predvsem zelo dobrem zdravstvenem stanju las. Koža in lasje celoti razcvetela šele, ko so zdravi : to pomeni, da bo potrebno strokovno rast industrije, da se zagotovi, da obogatijo svoje izobraževanje vsaj zametke Trichology. Zakaj bikupec pridobi popolno zaupanje v odnosu do frizerja, morate dokazati, da so usposobljeni, zanesljivi, in opremljeni z ustreznimi orodji za diagnosticiranje in zdravljenje preprostih problemov, ki vplivajo na kožo in lase.

rojen za to mikroskopom namen Izkušnje: mikro kamero zasnovan tako, da jo spremlja čez dan v frizerski salon. To jenaprava, opazovanja in analize, ki omogoča zajemanje fotografij in videa ter jih prikazati v realnem času na common- pc monitorja med uporabo. Prav tako omogoča meritve je treba opraviti.

izvor svetlobe LED mikroskopom Professional je lahek in enostaven za uporabo in je opremljena zvgrajeno LED svetlobnim virom, ki se napaja preko USB kabla. Zajem slike je mogoče storiti s pomočjo miške ali z uporabo MicroTouch na ročaju mikroskopa.

ZOOM
Povečava doseči (do 200 px), vam omogoča, da se prikaže vpriročno in počistiti površino kože, zaradi česar je očitno, da sestrokovno v prvi vrsti, pa tudi za stranko, če obstajajo kakršne koli težave, ki delujejo kot prhljaj, seboreja, izrazito izpadanje las. Prav tako lahkoanaliza las koristi od uporabe mikroskopskega saj sepovečava lahko izpostaviti poškodbe povrhnjice. Povrhnjica jezunanja plast las, njegov plašč, gledelokacije, v kateri se nahaja, jeprvi, ki je poškodovana, ko jedlaka slabo ravnali s šamponi neprimerno, agresivne tretmaji, prekomerno ščetkanje, itd.

uporabi kompleta
Vaša uporaba mikroskopa PROFESSIONAL vam omogočajo, da pokaže kupcu območje, na katerem naj poseže, zaradi česar mu je Zaveda se priložnosti, do zdravljenja in zdravil. Bo poenostavil opravil dell'Hairstylist v usmeritvi stranke za uporabo in nakup določenih izdelkov.
Komplet vsebuje :
- Mikroskop AMK412

- spremljati C200

- Lithium battery

- Kabel AV / TV

- polnilec baterij