.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


SISTEM LUNEX
SISTEM LUNEX - KEMON - Belila za lase

Rate this product:


5 click

SISTEM LUNEX
KEMON - Belila za lase


SISTEMA LUNEX

sistem razbarvanje kalibriran za varno in strokovno odgovor na vse potrebe strele, ki se pojavljajo v notranjosti dvorane. Sistem je sestavljen iz :

- LUNEX LIGHT
Če želite prebrati strela do 2 toni. Njegove sestavine izvaja progresivni strela reflekse in se izognili vroči strani. Občutljivo dejanje beljenje Lasje sijoče, mehke in obvladljiv.
polje : steklenice 90 in 180 ml ​​

- LUNEX DECAP SUPER
Razbarvanje prahu kompaktno izdelan iz rastlinskih olj modri pigment z visoko beljenje moči, brez vonja, enostaven za mešanje in uporabo. Nehlapne, ne napihnjenosti, ne kreda. Primeren za svetlenje Classic 5 do 6 tonov kot za namizne oljke.
polje : 400 g jar

- LUNEX ULTRA
Super osvetlitev krema z izvlečkom kamilice, mehčala, modri pigment, mešanice rastlinskih olj. Posvetli do 7 stopenj, je nežen do kože in las, z zmanjšanimi emisijami amoniaka :. Primerno za vse tehnike, prijeten saden vonj
polje : vrečk po 15 ml v kartonu 40 kosov

- LUNEX KROMAKLIN
Vlaganje sredstvo za dekorativne kozmetike oksidacijo. Zmanjšuje umetne barvne pigmente, ne da bi poškodovali naravnih pigmentov in jeodlično orodje za odstranjevanje barve, ne prinaša škode na strukturo las.
polje : 50 ml viala