.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


PERFECTA belilo v prahu COMPACT 02/01
PERFECTA belilo v prahu COMPACT 02/01 - FAIPA - Belila za lase

Rate this product:


1 click

PERFECTA belilo v prahu COMPACT 02/01
FAIPA - Belila za lase


razbarvanje prahu kompaktno , brez amonijaka

01 POSEBNA ZA progami
Še posebej primerna za beljenje vsote, povprečja, branje, balayages, progami in namizne oljke. Prav tako spoštuje krhke lase. Podrobnosti, vsebovane v modri pigmenti fino atomizirano praške, ki deluje kot optična belila, igrajoučinkovit boj proti rumeni. Nastalo zmes kremasto, ne izcedek in ni suha med uporabo in namestitev. Enostaven za uporabo in pripravo, je varno v rezultatu za njegovo beljenje moči razširljive.
Navodila za njegovo uporabo se priporoča za uporabo z oksidanti strokovnega PERFECTA creme razvijalec, posebej izdelani in na voljo v 10, 20, 30 in 40 zvezkih.
polje : 500 g jar

02 SILK prahu
Za beljenje medij, močan in balayages, proge in poliranju. V njegovi zlasti formulaciji jesvila v prahu, ki daje lase učinek in zavarovanja, zaradi česar je mehka in sijoča ​​dlaka še bolj krhka. Nastalo zmes kremasto, ne izcedek in ni suha med uporabo in namestitev. Enostaven za uporabo in posledico pripravi je varen za svoje beljenje moč prilagodljiva.
Navodila za njegovo uporabo se priporoča za uporabo z oksidanti strokovnega PERFECTA Creme razvijalec, ki je posebej izdelana in je na voljo v 10, 20,30 in 40 zvezkih.
polje : 500 g jar

Related