.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


BLUE DECO prahu - WHITE DECO prahu
BLUE DECO prahu - WHITE DECO prahu - EXTREMO - Belila za lase

Rate this product:


2 click

BLUE DECO prahu - WHITE DECO prahu
EXTREMO - Belila za lase


lepotica pričeska

DECO Powder Blue jebeljenje prahu modra kompakten okrepljeno ukrepanje, da bi dosegli popolno blond z največjo strele. Deluje z največjo možno varnost in vsestranskost. Idealno za posvetlitev hitrih in močnih do 7 odtenkov za naravne ali barvane lase. Formula Ultra - kompakten, pa je med pripravami ne ustvarjajo učinke prahu in se izogibati vdihavanju delcev v zraku. Vsebuje vlažilni aktivne sestavine, ki ohranjajo zdravje las. Formula za modre pigmente z anti- rumeno tožbe zaradi česar je še posebej primeren za tehnike progami ali vrhuncev v zrak ali zavarovanih (folij).

DECO bel prašek je beljenje prahu formulacijabel prah s svojo težko hlapna, polno visoko kakovostnih sestavin in pigmentov, modro - vijolična, dobimo odlično beljenje z vsaka tehnika (proge, razbarvanje, sončne opekline, itd.) največja spoštovanje lase, preprečevanje barvo spremeni oranžno- rumeno.

način uporabe : , primerne zaščitne rokavice, nadaljujte z zmesjo v dobro prezračevanem prostoru, vlijemo v nekovinsko skledo in dodajte potrebno odmerek v majhnih odmerkih oksidacijsko emulzije, dokler ne dobite doslednost želeno. Temeljito zmeša z oksidantom, da 10-20-30 ali 40 vol s mešalnem razmerju 01:02
polje : kozarcev 500 gr .