.
2019
World katalog izdelkov in opreme za profesionalne frizerjeThanks
for your vote 👍

X


DE : C PREMIUM CREAM
DE : C PREMIUM CREAM - ALTER EGO ITALY - Belila za lase

Rate this product:


2 click

DE : C PREMIUM CREAM
ALTER EGO ITALY - Belila za lase


belilo krema z visoko kozmetični ukrep

Beljenje krema z visokim kozmetične akcije, razširjaobstoječo paleto tehničnih izdelkov Decoego za profesionalno beljenje. Ponuja storitve 360 stopinj, od najbolj tradicionalnih progami s folijo, praskami balayages, lahkih udarcev z lopatico ali glavnik, z različnimi tehnikami kontrastnih.
Zahvaljujoč svoji kremasto teksturo, gosta in kompaktna in njegove molekularne sestave okrepljeno z inovativnim Hydra Loock sistema, omogoča večjo enostavnost uporabe in je primerna za vse tehnike barve.
Njegova tekstura se nanaša na občutek hranljivo in kozmetično obdelavo, ki ne stiffens in se med fazami uporabe ne posuši lase. Vsebuje:. Čebelji vosek, koruza, karitejevo maslo, kaolin
Njegova edinstvena Hydra Loock Sistem temelji Čebelji vosek vam omogoča, da se vključijo aktivne sestavine skozi varnostno mrežo okoli las, kot so zaščitno panj. Ta mehanizem naravnega izvora, ki se zavzema za bolj enakomerno porazdelitev smetane in omogoča boljši oprijem na strukturo las.
Poleg tega jedelovanje Bio- Naprava temelji Skrb proteinski sistem Koruza, pomaga uravnotežiti naravno vsebnost beljakovin, Lasje, ki daje polnost v barvi, lesk in vitalnost.
paket :. vrečka 250 gr

Related

TREBA BLONDE - čista BLONDE lahka krema - ALTER EGO ITALY