elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN SMETANO ZA barvanje las
< COLOR DESIGN BACK

Barve za lase - COLOR DESIGN


COLORDESIGN SMETANO ZA BARVANJE LAS
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Izdelek videl Visits: 109120 times

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN SMETANO ZA barvanje las
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI

izdelki za barvanje las Colordesign sposobni izpolniti vaše potrebe in ponuditi najboljše profesionalne frizerske orodja za izpolnitev želje svojih strank. Sistem barvilo je bil oblikovan z naprav sestavin in prestrukturiranje za ustvarjanje briljantno barvo in večplasten, ki so sposobni zagotoviti popolno prekrivanje sivih las, medtem ko zagotavlja vrhunsko zaščito in hidracijo. Colordesign začutil pozitivne učinke ceramidi in je bil uveden na področju barvanje las strokovno frizerka ponuja inovativen izdelek, prestrukturiranje in obarvanost ob istem času.
odtenki :. voljo v 134 barvnih odtenkih za nedoločen čas, brez amonijaka barvni odtenki 46, 18 odtenkov niansiranje odtenki in 6 kontrastno barvo tri v enem
način uporabe : Emulzija izbira oksidant krema : 10 Obseg (3 %), za potemnitev tona, barvno beljene lase. 20 Obseg (6%), za barvo ton - na - ton, pokrivajo sive lase, posvetlitev ton. 30 Obseg (9 %) za beljenje medij (2 ali 3 zvonjenja). 40 obseg (12%), za posvetlitev močne (3 ali 4 tone). Da bi zmanjšali več kot 4 tone, ki jih potrebujete za uporabo nianse serije superschiarente.
Priprava: V nekovinsko posodo in zmešajte del smetane na eni strani in pol (1:1,5) oksidirnega emulzija kremo po vaši izbiri. Če uporabljate katero izmed serije superschiarente odtenkih, zmešamo en del kremo iz dveh delov in pol (1:2,5) z oksidacijskim emulzija kremo v 40 zvezkih.
UPORABA : širiti mešanico enakomerno na pripravljeno za barvanje Neopren las, pustite delovati približno 30 minut. Po času izpostavljenosti, nežno sperite lase z mlačno vodo in nato pošamponu barvo (pH 4,5).
paket : 100 ml tuba .


Podjetja

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy