elenco Aziende - HOME PAGE -

CREMA COLORDESIGN PENTRU vopsea de par
< COLOR DESIGN BACK

Vopsele de păr - COLOR DESIGN


CREMA COLORDESIGN PENTRU VOPSEA DE PAR
COLORDESIGN CREMA colorante PER CAPELLI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           produse văzut Visits: 109120 ori

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

CREMA COLORDESIGN PENTRU vopsea de par
COLORDESIGN CREMA colorante PER CAPELLI
produse

de colorare a părului Colordesign sunt în măsură să îndeplinească nevoile dvs. și de a oferi cele mai bune instrumente de coafura profesionale pentru a îndeplini dorințele clienților săi. Sistemul de colorare a fost formulat cu ingrediente de condiționare și de restructurare pentru a crea o culoare strălucitoare și multi- fațete, în măsură să asigure o acoperire totală de păr gri oferind în același timp protecție superioară și hidratare. Colordesign simtit efectele benefice ale ceramide și a fost introdus în domeniul de colorare a părului hairstylist profesionist, oferind un produs inovator, restructurarea și colorat, în același timp.
nuanțe :. disponibil în 134 de nuanțe de culori permanent, amoniac culoare gratuit 46 de nuante, nuante de 18 nuante de nuanțare și 6 contrast de culoare trei într-o singură
Metoda de utilizare : Emulsie alegere oxidant crema : 10 volume (3 %), pentru a întuneca un ton, culoarea parului decolorat. 20 volume (6 %), de culoare ton - la - ton, acopere părul gri, lumina un ton. 30 volume (9 %) pentru albirea mediu (2 sau 3 tone). 40 volume (12 %), pentru iluminat puternic (3 sau 4 tone). Pentru a ușura mai mult de 4 tone aveți nevoie pentru a utiliza nuanțele de serie superschiarente.
PREPARARE : Într-un recipient non- metalic și se amestecă o parte din crema pe de o parte și o jumătate (1:1,5) de oxidare crema emulsie de alegerea ta. Dacă utilizați oricare dintre nuante serie superschiarente, se amestecă o parte crema de la două părți și jumătate (1:2,5) de oxidare cremă emulsie în 40 de volume.
APLICARE : răspândireaamestecul uniform pe păr nespălat colorant pregătit, lăsați timp de aproximativ 30 de minute. După timpul de expunere, clatiti usor parul cu apa calduta si apoi după o culoare de sampon (pH 4,5).
pachet : 100 ml tub .


Companies

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy