elenco Aziende - HOME PAGE -

AXENIA COLORANDA
< SOCO BACK

Ton pe ton - Hair - SOCO


AXENIA COLORANDA
colorat , fără amoniac cu proprietati anti - imbatranire
   +39 0331 1706328
Download PDF

           produse văzut Visits: 102740 ori

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

AXENIA COLORANDA
colorat , fără amoniac cu proprietati anti - imbatranire

nou sistem de colorare profesional fără spectacole de amoniac deuimitoare : se acoperă până la 80 % părul alb, lumina de 1-2 nuante mai deschise și mai luminos scoate în evidență și dă la parul natural. Lipsa totală de amoniac face AXENIA COLORANDA potrivit pentru toate tipurile de păr și în special pentru femei, tineri și clienții care sunt stresate în păr și scalp.
Formula sa exclusiva este îmbogățit cu anti - imbatranire ingrediente active, cum ar fi un extract concentrat de vin cu radicalii anti - liberi, detoxifiere și de întinerirede păr și extras seva din bambus hidratantă și hrănitoare.
Textura special în gel lichid, un hairstylist permite distribuirea ușoară a produsului și dreptul de suma de pigmenți de culoare și ingrediente active pe intreaga structura firului de par. Parul este întărită și revitalizat, luminat de o culoare strălucitoare.
Shades este disponibil în 26 de nuanțe împărțite în familii : GOLDEN NATURAL, TUTUN, cupru, roșu, violet și mahon. Nuanțele au fost alese cu nuanțe și nuanțe de credincioși la vopseaua de par de oxidare Axenia Lab Collection, astfel încât să permită acțiunea de client între un serviciu și cealaltă.
AXENIA COLORANDA este în măsură să îndeplinească toate cerințele tehnice ale coafor cu echilibrare 6 % cremă său unic, delicat parfumate de struguri Spina.
Metoda de utilizare : de amestecare raport de 1:1 colorant fluid AXENIA COLORANDA cu Balancer lui 6 %. Timp de instalare 30 de minute.
pachet : 60 ml flacon în caz de 3 buc + echilibrare din 1000 ml flacon


GLOSSYefect de diamant

Noul serviciu tehnic, fără amoniac si fara coloranti este o concentrație de molecule de iluminat care, în doar 5 minute dă strălucire și luciu de par natural si colorat. Un tratament de frumusete, care hraneste profund și întărește părul plictisitoare, lipsit de viață și creț.

metoda de utilizare :
- Pentru un efect de lustruire, amesteca 1:1 cu Axenia oxidant GLOSSY 10 vol. Fotografiere 5.
- Pentru iluminat efect în mod natural, se amesteca 1:2 cu echilibrist GLOSSY 6 %. Timp de 5-10.
cutie : 60 ml flacon în caz de 3 buc

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy